ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός Βόλου

στα-ημιτελικά-του-κυπέλλου-επσθ-ο-ολυμ-929442

Εβγαλε την αγωνιστική υποχρέωση και προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ, κερδίζοντας σήμερα Τετάρτη (29/3) στην προημιτελική φάση την ΑΠΟΒ με 0-4, για να φτάσει τα 19 γκολ στον θεσμό σε τρία παιχνίδια, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στα 10!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι σε μια νεανική και με κινητικότητα ομάδα, που θέλησε ως ένα σημείο να είναι ανταγωνιστική, ενώ κερδίζοντας 0-4 οι ερυθρόλευκοι στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσουν στον Αλμυρό τον ΓΣΑ.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 10ο λεπτό με τον Θεοδωρόπουλο, ενώ στο 28’ άνοιξε το σκορ με τον Μάριο Παπαδήμο να κάνει το 0-1 και λίγο πριν το ημίχρονο στο 44’ ο Κλεβί Κόλα έγραψε το 0-2.

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου που πέρασε στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο σκόραρε στο 52’, κάνοντας το 0-3 και στο 67’ ο Νίκος Ντινόπουλος πέτυχε το 0-4, που ήταν και το τελικό σκορ καθώς στο 69’ ο Μυλωνάς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΑΠΟΒ: Κοντρέρας, Πανταζής (65’ Σιαφαρίκας), Σταυρής, Τσιουκαντάνας (77’ Συρταριώτης) Καμμένος, Κραβαρίτης, Ρέκκας, Τσόχας, Παρθένης, Α. Χούμπλης (77’ Σιώκας), Κεραμίδας (51’ Μιχάλης)

Στον πάγκο: Μπέσσας, Ευαγγελιδάκης, Π. Χούμπλης, Βαβίτσας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης (46’ Αναστασίου), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Σκύφτας, Κόλα (46’ Ακριβόπουλος), Γιαρλέλης, Παπαδήμος (58’ Μυλωνάς), Ντινόπουλος, Σταμπουλής (46’ Καρβούνης), Κατσαγεωργίου (78’ Διαμαντόπουλος)

Στον πάγκο: Κοκώνης, Παπαϊωάννου, Καρατσόλης.

Η ενδεκάδα της ΑΠΟΒ στο σημερινό ματς

Πέτσας διαιτητής

Ο Σωτήρης Πέτσας απο τα Τρίκαλα ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο (2/4) ματς Δωτιέας Αγιάς – Ολυμπιακός Βόλου στο δημοτικό γήπεδο Αγιάς για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Τρικαλινός διαιτητής έχει διευθύνει συνολικά 14 αγώνες στη Γ’ Εθνική και φέτος 7, ενώ ήταν και στο Στεφανοβίκειο στην πρώτη νίκη του Ολυμπιακού επί του Σβορώνου.

Επίσης σφύριξε σε δυο νίκες έδρας του Δωτιέα επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης (2-0) και του Εδεσσαϊκού (1-0). Την Κυριακή βοηθοί του Πέτσα θα είναι οι Χρήστος Αλεξόπουλος και Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Στο ματς Ελασσόνα-ΑΕΠ Κοζάνης διαιτητής ορίστηκε ο Βολιώτης Γιώργος Τασιόπουλος, αλλά με βοηθούς από άλλες ΕΠΣ (Δόδογλου Φθιώτιδας, Κατσαρό Ευρυτανίας), ενώ όλοι οι διαιτητές στην 22η αγωνιστική είναι:

Κοζάνη-Μακεδονικός Φούφα

(Γ. Αντωνίου, Λάρισας)

Καστοριά-ΑΟ Χανιώτης

(Λεων. Τζόβας, Ηπείρου)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Πιερικός

(Γ. Γιαννακός, Μακεδονίας)

Δωτιέας Αγιάς-Ολυμπιακός Βόλου

(Σωτ. Πέτσας, Τρικάλων)

Σβορώνος-Κεραυνός Αγγελοχωρίου

(Χρ. Νίτσας, Λάρισας)

Εδεσσαϊκός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης

(Δ. Κεφαλάς, Σερρών)

ΠΟ Ελασσόνας-ΑΕΠ Κοζάνης

(Γ. Τασιόπουλος, ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου