ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις συμμετείχαν οι κολυμβητές της Νίκης

σε-τρεις-διαφορετικές-διοργανώσεις-σ-928143

Το τμήμα κλασικής και τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις το προηγούμενο τριήμερο 17-19 Μαρτίου.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει:

«Η αρχή έγινε την Παρασκευή 17/3 με τη συμμετοχή τριών (3) αθλητών μας στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες κολύμβησης Λυκείων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της ΚΟΕ.

Οι αθλητές μας που εκπροσώπησαν τα σχολεία τους ήταν: Θεοδοσόπουλος Γιάννης του 5ου Λυκείου Βόλου που αγωνίστηκε στα 100μ πρόσθιο και κατέλαβε την 8η θέση, ο Κουκουσέλης Νικόλαος του 6ου Λυκείου Βόλου που αγωνίστηκε στα 100μ ελεύθερο και κατέλαβε την 8η θέση και ο Μάνος Φώτης του 6ου Λυκείου Βόλου που αγωνίστηκε στα 50μ πεταλούδα και κατέλαβε την 10η θέση.

Η συνέχεια δόθηκε με την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης που συμμετείχε με 17 αθλητές στο Εαρινό κύπελλο προαγωνιστικών που έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου «Β. Πολύμερος», το διήμερο 18-19 Μαρτίου.

Όλα τα παιδιά κατέγραψαν πολύ καλές επιδόσεις με νέα ατομικά ρεκόρ και συμμετοχή σε νέα αγωνίσματα κατακτώντας 2 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή για 1η φορά στο Παγκόσμιο κύπελλο τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο Λιλιάνο της Ιταλίας με δύο αθλήτριες μας, την Αθανασία Καρατσιβή και την Αποστολία Μπάδρα.

Η εμφάνιση των αθλητριών μας στην 1η διεθνή διοργάνωση που συμμετείχε ο σύλλογος ήταν εξαιρετική.

Σε μια διοργάνωση θεσμό με παγκόσμια εμβέλεια, που συμμετείχαν πάνω από 700 αθλητές από 127 συλλόγους παγκοσμίως, οι αθλήτριες μας συναγωνίστηκαν τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τους και όχι μόνο.

Η Αθανασία κατέκτησε δύο (2) ασημένια μετάλλια στα 800μ επιφανείας με χρόνο 7.05.28 και 1500μ επιφανείας με χρόνο 13.37.00, ενώ η Αποστολία στην 1η της διεθνή διοργάνωση κατέλαβε την 6η θέση στα 400μ διπλά πέδιλα με χρόνο 4.05.99, την 10η θέση στα 100μ διπλά πέδιλα με χρόνο 52.30 και την 12η θέση στα 200μ διπλά πέδιλα με χρόνο 1.56.34.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και στον προπονητή μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Επίσης ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς όλων των παιδιών που στηρίζουν τις προσπάθειες τους. Συνεχίζουμε δυναμικά για τις νέες αγωνιστικές προκλήσεις με πρόγραμμα και μεθοδική δουλειά».

Η Καρατσιβή πήρε δύο ασημένια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης

Καλά πλασαρίσματα στην ίδια διοργάνωση για την Αποστολία Μπάδρα

Οι δύο αθλήτριες μαζί

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου