ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχίες Βολιωτών στη Βάρνα

επιτυχίες-βολιωτών-στη-βάρνα-926783

Με επιτυχίες επέστρεψε η πενταμελής ελληνική αποστολή από το 9ο βαλκανικό πρωτάθλημα knock – down όλων των κατηγοριών (παίδων – κορασίδων, εφήβων, ανδρών και γυναικών) του δυναμικού Kyokushinkai Karate από τη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 19 Μαρτίου με τη συμμετοχή όλων των βαλκανικών κρατών.

Επάξια εκπροσώπησαν την πόλη του Βόλου και τη χώρα μας οι Έλληνες αθλητές του αρχηγού και εκπροσώπου Ιωάννη Στεφάνου μετά την επιτυχή παρουσία τους στο δυνατό πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής, που έγινε με τη συμμετοχή 360 αθλητών.

Οι αθλητές δίνοντας δυνατές μάχες είχαν τις εξής επιτυχίες:

Μπούτιουκ Σοφία: 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κούμιτε κορασίδων 14-15 ετών -50 κιλά.

Μπούτιουκ Ανδρέας: 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κούμιτε παίδων 12-13 ετών -50 κιλά.

Βασιλόπουλος Πέτρος: 2η θέση, αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία κούμιτε νέων ανδρών 16 – 17 ετών -70 κιλά από τον σύλλογο Ναυπάκτου.

Πολύ καλές παρουσίες σημείωσαν οι αθλήτριες, οι οποίες αγωνίστηκαν στις κατηγορίες κορασίδων.

Πρόκειται για την Αντωνία Ματσάγγου, η οποία αγωνίστηκε πρώτα στα ΚΑΤΑ σε μια μεγάλη κατηγορία 30 αθλητών με αγόρια και κορίτσια μαζί ηλικίας 8-9 ετών.

Η παρουσία της άξιζε τη συμμετοχή της στο τελικό, εφόσον όλοι οι διαιτητές της έβαζαν τη σωστή βαθμολογία.

Στην πρώτη της συμμετοχή σε βαλκανικό πρωτάθλημα κέρδισε στον πρώτο της αγώνα κούμιτε την Τουρκάλα αντίπαλό της και έχασε στον δεύτερο γύρο από τη Ρουμάνα.

Επίσης η αθλήτρια Σοφία Κασαπάκη από την Κρήτη μετά από μια πολύ καλή παρουσία έχασε στα σημεία από τη Ρουμάνα αντίπαλό της στην κατηγορία κούμιτε κορασίδων 12-13 ετών – 40 κιλά.

Με ανακοίνωσή του ο κ. Ιωάννης Στεφάνου συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες που σημείωσαν και τους υπόσχεται πως θα είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε μελλοντική διοργάνωση.

Τέλος, τόσο ο εκπρόσωπος της Ελλάδας Shihan Ιωάννης Στεφάνου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ευχαριστούν τους γονείς που συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου