ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρών και ο Αετός της Αγριάς

παρών-και-ο-αετός-της-αγριάς-926755

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προπονητική – αγωνιστική ημερίδα Shidokan Triathlon στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Σ. Πήγασος Βόλου την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Σε αυτή παρευρέθηκαν σύλλογοι και αθλητές από διάφορες πόλεις, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και έχοντας ως κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για το άθλημα του καράτε βοήθησαν τους αθλητές να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και να εφαρμόσουν όσα διδάσκονται μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

Ο αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών Αγριάς Βόλου «ο Αετός» έλαβε μέρος στους φιλικούς αγώνες full contact knockdown karate, συμμετέχοντας με τους εξής αθλητές:

Ελευθέριο Πρίφτι, Γιόελ Χυσενλλάρι, Ιωάννη Παρίση, Ιωάννη Τροφαντό και Έκτορα Καλογερέα. «Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εκπαιδευτές του Άστλι Αλέξανδρος και Άστλι Διονυσία δηλώνουν υπερήφανοι για τη σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν οι αθλητές και ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη καθώς επίσης και τον Α.Σ. Πήγασος για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία τόσων ετών! Συνεχίζουμε δυναμικά», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου της Αγριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου