ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λευκή ισοπαλία στο Βελεστίνο στο ντέρμπι Ρήγα Φεραίου-Θησέα

λευκή-ισοπαλία-στο-βελεστίνο-στο-ντέρ-925463

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στο γήπεδο του Βελεστίνου Ρήγας Φεραίος και Θησέας Αγριάς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο από το 60ο λεπτό και μετά από αποβολή του Ιακωβίδη.

Ωστόσο, όπως διαμαρτύρονται οι πράσινοι, η αποβολή από τον διαιτητή Ρίζο ήταν άδικη, μιας και ο αμυντικός των πρασίνων μίλησε σε συμπαίκτη του λέγοντάς του «Μη μιλάς», αλλά ο ρέφερι τον απέβαλε, θεωρώντας πως λογομάχησε με τον πάγκο των γηπεδούχων.

Ο Ρήγας Φεραίος απείλησε στο 35’, έχοντας δοκάρι με τον Σιόβα, ενώ ο Γάρος, που πήρε το ριμπάουντ, απέτυχε να νικήσει τον Κεφαλά. Ο Σιόβας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία μετά από πάσα του Γάρου, πλασάροντας στην αγκαλιά του Κεφαλά στο 70’, ενώ ο Θησέας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αλαμάνη από τον Γκάγκα στο 55’, αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ!

Ρήγας Φεραίος-Θησέας 0-0

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Χότζα, Αποστολίδης, Γκάγκας, Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Χόντος (80’ Τσιτσικλής), Χασάπης (60’ Πατσής), Βαϊόπουλος, Γάρος, Σιόβας

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Λίτσος, Αλμασίδης, Ιακωβίδης, Ρακής, Αλεξίου, Καραμανλής (65’ Καραλόπουλος), Κόφφας (46’ Τσιανάκας), Αλαμάνης (58’ Νάκας), Σιμιτσής (58’ Σιώμος)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου