ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλωσόρισμα Μπέου στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

καλωσόρισμα-μπέου-στους-φιλάθλους-το-923459

Με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, καλωσορίζει τους οπαδούς των Πειραιωτών που θα ταξιδέψουν σήμερα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη δική μας ομάδα, τον Βόλο.

Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο τη φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.

Όπως επαναλαμβάνω προς όλους και σε κάθε ευκαιρία, η ομάδα μας δεν έχει αντιπαλότητα με καμία άλλη ομάδα. Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή διασκέδαση, λοιπόν, και ένα ευχάριστο διήμερο», αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος στην ανάρτησή του στο Facebook.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου