ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εγκληματίας ο Καραντώνης, έκανε χειρουργείο εις βάρος της Νίκης»

εγκληματίας-ο-καραντώνης-έκανε-χειρ-909104

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη στο sfina.gr, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον διαιτητή Καραντώνη, από τον οποίο έχει έντονα παράπονα η Νίκη Βόλου, μετά το παιχνίδι στις Σέρρες. Ακόμη, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε και για τη SL2, όπως και για τον νέο της πρόεδρο κ. Μαρτσούκο.

Αρχικά ανέφερε για τη διαιτησία Καραντώνη: «Τέτοιο χειρουργείο εις βάρος της Νίκης Βόλου δεν έχει γίνει ποτέ. Αποβολή στο κέντρο του γηπέδου… Αυτός ο Καραντώνης είναι εγκληματίας. Όταν ήμουν στην ΑΕΛ τον κυνηγούσα στην καταπακτή, στο ματς με τον Άρη και φώναζε «μη μ’ ακουμπήσεις, μη μ’ ακουμπήσεις…» και συνέχισε «περιμένει πώς και πώς για να κάνει τα χειρουργεία… μιλάμε για αρχιχειρούργο».

Ακολούθως αναφέρθηκε και στον Πανσερραϊκό: «Αυτό που γίνεται φέτος στις Σέρρες με τα κλεμμένα λεφτά από την τράπεζα, γιατί θα πρέπει να ξέρετε πως ασχολείται η επιτροπή ξεπλύματος μαύρου χρήματος με αυτούς που είχαν την τράπεζα και γίνεται χαμός. Είναι τυχεροί αυτοί που δεν ασχολούμαι εγώ με την ΑΕΛ. Θα τους είχα βάλει φυλακή. Στη Λάρισα κοιμούνται».

Για τον Πανσερραϊκό που είναι «έτοιμος» να ανέβει κατηγορία πρόσθεσε: «Πώς να μη βγει; Με τέτοιες διαιτησίες. Με την ΑΕΛ τα ίδια δεν έγιναν; Μιλάμε για εγκληματίες. Αυτά τα βλέπαμε στα πρώτα χρόνια του Μητρόπουλου. Αυτοί οι πονηροί στην ΕΠΟ κρατάνε τη διοίκηση και κάνουν μεροκάματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι δυνατόν να υπάρχει ομάδα Απόλλων Λάρισας και να παίζει στη Σούπερ Λιγκ 2; Είναι δυνατόν να υπάρχει ομάδα Ηρόδοτος;».

Τέλος, για τον νέο πρόεδρο της SL2 κ. Μαρτσούκο δήλωσε: «Τι είναι αυτός; Αυτός κάθε μέρα φορτώνει το αγροτικό και πηγαίνει στη λαϊκή να πουλήσει τα φρούτα. Του δώσανε βεβαίωση ότι έχει προϋπηρεσία στο ποδόσφαιρο, η Ηλιούπολη, ο Αχαρναϊκός και ο Απόλλων Πόντου, ότι τον είχαν στο συμβούλιό τους ως ειδικό σύμβουλο. Αυτός δεν μπορεί να βρει την Ομόνοια στην Αθήνα κι έγινε πρόεδρος στη SL2».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου