ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επτά αγώνες πριν το μοιραίο!

επτά-αγώνες-πριν-το-μοιραίο-924379

Πιο κοντά στο «μοιραίο», που θα είναι ο 12ος υποβιβασμός της ομάδας, ο δεύτερος συνεχόμενος και ο πρώτος στα τοπικά πρωταθλήματα, βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που προχθές, στην 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, γνώρισε την 10η ήττα και για 10ο παιχνίδι δεν μπόρεσε να έχει αποτελεσματική αντίδραση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός, παρότι ήταν καλύτερος του αντιπάλου του για ένα ακόμη παιχνίδι, έχασε και από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με 0-1 στη Νεάπολη, μην καταφέρνοντας να σκοράρει για 7ο συνεχόμενο ματς. Ετσι, δεν πήρε κάτι από δέκατο παιχνίδι που βρίσκεται πίσω στο σκορ, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κι ενώ απομένουν 7 αγώνες ως το φινάλε του πρωταθλήματος, με τη νέα ήττα να αυξάνει και τη διαφορά από τη γραμμή της σωτηρίας…

Την Τετάρτη πάντως υπήρξε προσπάθεια, ο Ολυμπιακός περιόρισε στο απόλυτο τα ατού των αντιπάλων, κέρδισε μάχες, υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους να δεχτούν 6 κάρτες (έναντι μιας), κέρδισε 12 κόρνερ έναντι 2, όμως δέχτηκε ένα απίθανο γκολ στο 20’ από τον Αρμάντο Μουράτι, και όπως στα περισσότερα παιχνίδια στη συνέχεια έλειψε το καθαρό μυαλό, η καλή τελική προσπάθεια και φυσικά το γκολ, που δίνει νίκη και βαθμούς.

Ο Σωτήρης Πετσιμέρης στο πρώτο του ματς ως πρώτος προπονητής είδε μια τακτική βελτίωση, αλλά όχι και την ουσία και το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπεται η προσπάθεια.

Βέβαια στην ομάδα αναγνωρίζουν πως μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες έδρας ακόμη και το «θαύμα» έγινε πιο δύσκολο, αλλά η προσπάθεια θα υπάρξει ως το τέλος. Ευχάριστο είναι πως η ομάδα, εκτός από την κάρτα που δέχτηκε ο Διαμαντόπουλος και δεν κοστίζει, δεν έχει τιμωρίες και τραυματισμούς για τη συνέχεια.

Το επόμενο ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου θα αναζητήσει αντίδραση και αποτέλεσμα για καλή ψυχολογία, είναι την Κυριακή στην Ελασσόνα με τον Π.Ο.Ε. που είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (10).

Στη διάθεση του Σ. Πετσιμέρη γι’ αυτό το παιχνίδι θα είναι και ο Κ. Καμπέρης, που λείπει λόγω τραυματισμού από τα μέσα Φεβρουαρίου και στη χθεσινή προπόνηση στην Αλλη Μεριά έδειξε ετοιμότητα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο ματς της 19ης αγωνιστικής με διαιτητή τον Δημήτρη Μαργιόλα από την Καρδίτσα ήταν:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σ. Πετσιμέρης-Λ. Φούτρης): Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόλα (66’ Σταμπουλής), Παπαδήμος, Γιαρλέλης (46’ Ακριβόπουλος), Κατσαγεωργίου (56’ Καρβούνης), Καρατσόλης (66’ Μυλωνάς), Αναστασίου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ε. Σολομωνίδης): Σοϊλεμέζογλου, Μετάι, Ιωσηφίδης, Πολυζάς, Σολομωνίδης (49’ Ταουσάνης), Φροσύνης, Νικολίτσας Γ., Νικολίτσας Σπ. (49’ Πορτοκαλάς-79’ Μόλα), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης, Μουράτι (46’ Φράγκος).

Η 19η αγωνιστική

Μακεδονικός Φ.-Δωτιέας Αγιάς 1-0

(36’ Θεοδουλίδης)

Εθνικός Ν.Κ.-Σβορώνος 1-0

(23’ Τουλίκας)

Καστοριά-Εδεσσαϊκός 1-2

(16’ Πάλλας-40′ Ιωάννου, 85′ Μεληκιώτης)

Κοζάνη-ΑΕΠ Κοζάνης 1-0

(49’ Κανούλας)

Χανιώτης-ΠΟ Ελασσόνας 2-1

(76’ πεν. Τοπούζης, 85’ Μπαλικτσής – 93′ Κωστούλας)

Πιερικός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 6-1

(36′, 56′, 61’ Κυπαρίσης, 49′, 76’ Παπαδόπουλος, 72’ Νικολαΐδης -75’ Αγαθαγγελίδης)

Ολυμπιακός Β.-Κεραυνός Αγγ. 0-1

(20’Μουράτι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Κοζάνη 45
  2. Πιερικός 33
  3. ΑΟ Χανιώτης 31
  4. Κεραυνός Αγγελοχωρίου 30
  5. ΓΑΣ Σβορώνος 28
  6. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 27
  7. Π.Ο. Ελασσόνας 25
  8. Καστοριά 25
  9. Εδεσσαϊκός 23
  10. ΑΕΠ Κοζάνης 21
  11. Μακεδονικός Φούφα 20
  12. ΠΑΟΚ Κρηστώνης 20
  13. Δωτιέας Αγιάς 17
  14. Ολυμπιακός Βόλου 15

Οι σκόρερ

15 γκολ: Θανάσης Τοπούζης (ΑΟ Χανιώτης)

11 γκολ: Θανάσης Κανούλας (Κοζάνη)

10 γκολ: Δημήτρης Θεοδωρίδης (Κεραυνός Αγγελοχωρίου)

9 γκολ: Χρ. Παπαδόπουλος (Πιερικός)

8 γκολ: Νίκος Κυπαρίσσης (Σβορώνος)

7 γκολ: Αλεξ. Σεχολάρι (Εθνικός Ν.Κ.), Μπάιγ Νιάσε (Κοζάνη), Νίκος Χάϊτας (Μακεδονικός Φούφα) Γιώργος Βασιλτσής (ΑΕΠ Κοζάνης),

6 γκολ: Κίτον Ισακσον (Κοζάνη), Δημ. Μεληκιώτης (Κεραυνός Αγγελοχωρίου/ Εδεσσαϊκός), Γιώργος Κυπαρίσσης (Πιερικός).

Γκουντέλας στην Ελασσόνα

Τους διαιτητές της 20ής αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Την αναμέτρηση Π.Ο. Ελασσόνας-Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή 19/3 στις 3:00μ.μ. θα διευθύνει ο Στέργιος Γκουντέλας από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Θανάσης Δόδογλου (Φθιώτιδας) και Θεόδωρος Κατσαρός (Ευρυτανίας).

Στην Αγιά Λάρισας υπάρχει βολιώτικη διαιτησία, ενώ όλο το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής (19/3, 15:00) και οι διαιτητές είναι:

Δωτιέας Αγιάς-Καστοριά

(Γ. Τασιόπουλος, Κ. Αγγελόπουλος, Ηλ. Κίττος ΕΠΣΘ)

Εθνικός Ν.Κ.-Μακεδονικός Φούφα

(Τικόζογλου, Μακεδονίας)

Σβορώνος-Κοζάνη Φ.Σ.

(Γ. Παπαδόπουλος, Μακεδονίας)

Εδεσσαϊκός-Α.Ο. Χανιώτης

(Ρηγόπουλος, Ημαθίας)

Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης-Πιερικός

(Πέτσας, Τρικάλων)

Ελασσόνα-Ολυμπιακός Βόλου

(Γκουντέλας, Καρδίτσας)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Kεραυνός Αγγ.

(Τζάμος, Καστοριάς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου