ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιώτες στο 9ο βαλκανικό πρωτάθλημα kyokushinkai karate 

βολιώτες-στο-9ο-βαλκανικό-πρωτάθλημα-kyokushi-924136

Την πόλη του Βόλου και τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο 9ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα knock-down όλων των κατηγοριών (παίδων, εφήβων, Ανδρών και Γυναικών) του δυναμικού Kyokushinkai Karate στη Βάρνα της Βουλγαρίας αθλητές του αρχηγού και εκπροσώπου της χώρας μας, κ. Ιωάννη Στεφάνου.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στην Βάρνα της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή όλων των βαλκανικών κρατών.

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα της Ευρώπης και το έχουν αποδείξει αυτό οι Βαλκάνιοι αθλητές και αθλήτριες στα ευρωπαϊκά, Διεθνή και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τις επιτυχίες τους, όπως ο Βούλγαρος πρωταθλητής Zahari Damyanov (Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kyokushinkai Karate για την τετραετία 2015-2019).

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές/τριες: Ματσάγγου Αντωνία στις κατηγορίες ΚΑΤΑ 8-9 ετών και Κούμιτε Κορασίδων -30 κιλών, Σοφία Κασαπάκη στην κατηγορία Κούμιτε Κορασίδων 12-13 ετών -40 κιλά, Ανδρέας Μπούτιουκ στην κατηγορία Παίδων 12-13 ετών -50 κιλά, Σοφία Μπούτιουκ στην κατηγορία Νεανίδων 14-15 ετών -50 κιλά και Πέτρος Βασιλόπουλος στην κατηγορία Νέων Ανδρών 16-17 ετών -70 κιλά.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί οδικώς την Παρασκευή 17 Μαρτίου και οι αθλητές μας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατακτήσουν μετάλλια και να προβάλουν τη χώρα μας για μια ακόμη φορά. Ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate, κ. Ιωάννης Στεφάνου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής θα συμμετάσχει στο συνέδριο των αρχηγών-εκπροσώπων, διεκδικώντας πρωταθλήματα για τη χώρα μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως διαιτητής των αγώνων.

«Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας εύχονται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι και επιτυχίες στους αθλητές μας», τονίζεται σε ανακοίνωση του Α.Σ. Kyokushinkai Karate Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου