ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπράτσος: «Σίγουρα εμείς είμαστε το αουτσάιντερ για την 5η θέση»

μπράτσος-σίγουρα-εμείς-είμαστε-το-αο-923786

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον Βόλο γνωρίζουν ότι στην πρώτη τους συμμετοχή στα πλέι οφ είναι αουτσάιντερ για την 5η θέση, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του στο metropolis και ο προπονητής Κώστας Μπράτσος, σημειώνοντας σε ερώτηση που δέχθηκε για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης με τον Αρη που οδηγεί στην Ευρώπη: «Σίγουρα εμείς είμαστε το αουτσάιντερ από πολλές απόψεις, από άποψη ρόστερ, από άποψη ιστορίας και δυναμικής που έχει κάθε ομάδα. Δεν ήταν εύκολος ο στόχος, ήταν ένα όνειρο να μπούμε στα πλέι οφ. Το καταφέραμε και εμφατικό τρόπο για μένα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να προσελκύσει ο Βόλος βλέμματα σε ό,τι αφορά το στυλ του παιχνιδιού κι αυτό έγινε όχι με ενίσχυση της ομάδας, αλλά και με παίκτες που πωλήθηκαν, δεν έφυγαν. Αρα, τα κέρδη της εισόδου του Βόλου στα πλέι οφ είναι πάρα πολλά. Είμαστε κοντά και μπορούμε να πούμε ότι θα δώσουμε αγώνα για την 5η θέση. Εφόσον λοιπόν ακουμπάμε αυτή τη θέση, θα τα δώσουμε όλα».

Ο κ. Μπράτσος κλήθηκε πει και ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ του αρέσει, απαντώντας: «Είναι δεδομένο πως είναι ο Κωνσταντέλιας, ένας συντοπίτης μου. Και μόνο που αναγκάζει τις ομάδες, όπως ανάγκασε και μας, να προσαρμόζουν την αμυντική τους λειτουργία πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του, μας εντυπωσιάζει».

Ο Βόλος όλα δείχνουν ότι θα δει το αίτημά του πριν τα πλέι οφ για ξένους διαιτητές και στα δικά του παιχνίδια κι όχι μόνο των μεγάλων να ικανοποιείται, καθώς οι εκπρόσωποι και των έξι ομάδων που θα μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα αποφάσισαν ομόφωνα να κάνουν αίτημα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ για ξένους ρέφερι σε όλα τα ματς και elite στα παιχνίδια του Big-4.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου