ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζεται νέα απόβαση Ολυμπιακών

ετοιμάζεται-νέα-απόβαση-ολυμπιακών-923783

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν δυναμική παρουσία στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τότε, ο Ολυμπιακός ήταν ακόμα πίσω στη βαθμολογία.

Τώρα έχει μπει δυνατά στη μάχη για τον τίτλο, προέρχεται από θρίαμβο εκτός έδρας με την ΑΕΚ και η ζήτηση για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα των πλέι οφ στον Βόλο είναι τεράστια, με τις εκτιμήσεις που γίνονται να κάνουν λόγο για παρουσία τουλάχιστον 10.000 οπαδών της πειραιώτικης ομάδας, αριθμό που η ΠΑΕ Βόλος έχει κάθε διάθεση να δώσει.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αριθμό των εισιτηρίων θα γίνουν γνωστές αύριο Πέμπτη μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Προπώληση εισιτηρίων

H ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε ότι από σήμερα Τετάρτη ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 19/3, που θα ξεκινήσει, στις 17.30, για την 1η αγωνιστική των play off της stoiximan Super League.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ΜΟΝΟ μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) σήμερα Τετάρτη από 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ., Πέμπτη και Παρασκευή από 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα από τις 10.00 π.μ. έως τη 2.00 μ.μ.

Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού ΔΕΝ θα λειτουργήσουν, ενώ ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια μέσω της πλατφόρμας της VIVA».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου