ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα το παλέψει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια

θα-το-παλέψει-μέχρι-τέλους-με-αξιοπρέπ-923437

Ο Ολυμπιακός Βόλου από την τελευταία θέση και με Πετσιμέρη – Φούτρη στον πάγκο έχει αγώνα αύριο… κι άλλους επτά ως το φινάλε

Παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ευρισκόμενος κοντά στο να υποβιβαστεί για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα κάνει την ύστατη προσπάθεια, για να σώσει ό,τι σώζεται, αφού μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες παραμονής, τις οποίες στην ερυθρόλευκη ομάδα θέλουν να εξαντλήσουν…

Επιμέλεια:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για τον Ολυμπιακό, που θα συνεχίσει χωρίς τον Κώστα Σταματίου στον πάγκο του, απομένουν οκτώ αγώνες και αύριο θα υποδεχτεί πάλι στην έδρα του, όπου φέτος έχει χάσει 18 βαθμούς, τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και ως το τέλος καλείται με νίκες που αγνοεί εδώ και έξι αγωνιστικές, μένοντας στους 15 βαθμούς, να «προσπεράσει» πέντε ομάδες (Μακεδονικός Φούφα 17 β., Δωτιέας Αγιάς 17 β., Εδεσσαϊκός 20 β., ΠΑΟΚ Κρηστώνης 20 β., ΑΕΠ Κοζάνης 21 β.).

«Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβάλλεται να παλέψει ως το τέλος και για την αξιοπρέπειά του και για όλους αυτούς που μας στηρίζουν», ανέφερε ο προπονητής Σωτήρης Πετσιμέρης, που από χθες μαζί με τον Λευτέρη Φούτρη ανέλαβαν να συνεχίσουν την ερυθρόλευκη προσπάθεια μετά την παραίτηση του Κώστα Σταματίου…

Φυσικά Πετσιμέρης και Φούτρης γνωρίζουν την ομάδα, αφού είναι από την αρχή της περιόδου στο τεχνικό τιμ, όπως γνωρίζουν και τις δυσκολίες, για να αναστρέψουν την κατάσταση.

Χθες έγινε επίσημα αποδεκτή η παραίτηση του Κώστα Σταματίου από τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά την ήττα του Σαββάτου από τον Πιερικό (0-1), ενώ στη σχετική ανακοίνωση έγινε και γνωστό πως πλέον προπονητές της ομάδας αναλαμβάνουν οι Σωτήρης Πετσιμέρης και Λευτέρης Φούτρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός: «Το Δ.Σ. του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έκανε δεκτή την υποβληθείσα παραίτηση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Κώστα Σταματίου, τον οποίο ευχαριστεί για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια.

Οι προπονητές κ.κ. Πετσιμέρης Σωτήρης και Φούτρης Λευτέρης αναλαμβάνουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σε μία δύσκολη γι’ αυτήν στιγμή με την ευχή όλων να πετύχουν στο έργο τους».

Πάντως για το αυριανό παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, στο οποίο με νίκη θα μπορέσουν να ανανεωθούν οι ελπίδες για το θαύμα της σωτηρίας, απών για ένα ακόμη ματς θα είναι ο προερχόμενος από τραυματισμό Καμπέρης, που ξεκίνησε πάντως προπονήσεις…

Μαργιόλας διαιτητής

Την αυριανή αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Κεραυνός Αγγελοχωρίου, στις 3:00 μ.μ. στη Νεάπολη, θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαργιόλας από την ΕΠΣ Καρδίτσας, που είχε σφυρίξει και το ματς των ερυθρόλευκων στον Αλμυρό με την Ελασσόνα (0-1). Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Γιοβάνης και Απόστολος Καλογριανίτης επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Βολιώτες στην Πιερία

Στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας ορίστηκε βολιώτικη διαιτητική τριάδα, ενώ όλοι οι αγώνες και οι διαιτητές της αυριανής 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι:

Μακεδονικός Φούφα-Δωτιέας Αγιάς

(Τζόβας, Ηπείρου)

Καστοριά-Εδεσσαϊκός

(Παγώνης, Μακεδονίας)

Α.Ο. Χανιώτης-Π.Ο. Ελασσόνας

(Λαμπρίδης, Πέλλας)

Ολυμπιακός Βόλου-Κεραυνός Αγγ.

(Μαργιόλας, Καρδίτσας)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Σβορώνος

(Κώστας Τσίντζας, Κώστας Τασιόπουλος, Ηλίας Κίττος, ΕΠΣΘ)

Κοζάνη-Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης

(Μαυρίδης, Ημαθίας)

Πιερικός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης

(Δημεράς, Κυκλάδων)

*Βολιώτικη διαιτησία υπάρχει και στον 1ο όμιλο, με τον Γιώργο Τασιόπουλο να ορίζεται (με βοηθούς τους Σταμάτη Σφυρή και Δημοσθένη Αλέκο) στο ματς Θερμαϊκός-Ποσειδώνας Μηχανιώνας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου