ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητές οι έφηβοι και στον τελικό οι γυναίκες του Ολυμπιακού

πρωταθλητές-οι-έφηβοι-και-στον-τελικό-923191
Νικώντας με 42-49 τον Αιολικό στον τελικό ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Μαγνησίας στους εφήβους, ενώ η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με δεύτερη νίκη στον διπλό ημιτελικό με την Ολυμπιάδα Λάρισας με σκορ 89-24 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος γυναικών ΕΣΚΑΘ, όπου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.
Και για τις δύο επιτυχίες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση. Αναλυτικά:
“Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τις ομάδες Μπάσκετ Γυναικών και Εφήβων του Συλλόγου μας για τις επιτυχίες τους.
Η ομάδα γυναικών με τη δεύτερη νίκη της επί της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Λάρισας προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ γυναικών και η ομάδα των εφήβων κατέκτησε το πρωτάθλημα Μαγνησίας μετά από έναν συναρπαστικό τελικό με τον ΑΙΟΛΙΚΟ Βόλου!
Οι επιτυχίες αυτές μαζί με τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων κορασίδων και νεανίδων αποδεικνύουν την ποιοτική και σε βάθος δουλειά που γίνεται στο τμήμα με στόχο την ανάδειξη των αθλητών και αθλητριών που θα στελεχώσουν τις ομάδες μας από τίς υποδομές του Συλλόγου.
Συγχαίρουμε τις διοικούσες επιτροπές, όλους του αθλητές μας και τους άξιους προπονητές τους Νίκο Μπουντούρη, Λάμπρο Πρέκα, Αντώνη Μυριντζή, Ελένη Παπαθανασίου, Κώστα Δέρβο και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου