ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπαιξαν και για τον Γεράσιμο οι Νέοι άνδρες του Βόλου, παίρνοντας την πρόκριση

έπαιξαν-και-για-τον-γεράσιμο-οι-νέοι-άν-923079

Η Β’ προκριματική φάση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών και Νέων γυναικών (Κ19) ξεκίνησε από το περασμένο Σάββατο και συνεχίστηκε και χθες στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», όπου η ομάδα του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση ήταν πιστή στο ραντεβού πρόκρισης, περνώντας στη Γ’ φάση.

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στους Νέους άνδρες και στον όμιλο του Βόλου, αγωνίστηκαν εκτός από τον οικοδεσπότη Βόλο και οι ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας. Με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια οι πολίστες της βολιώτικης ομάδας και υπό τις οδηγίες των των Μανώλη Γούναρη και Ιάσονα Λέτσιου, πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, έστω κι αν ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι από την ομάδα του ΠΑΟΚ με 17-4. Στη συνέχεια κέρδισαν τον ΟΦΘ με 12-10 και συνέχισαν με νέα νίκη επί του ΝΟ Λάρισας, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο ένα γκολ, με 13-12! Εκτός από την ομάδα του Βόλου, την πρόκριση ως πρώτη από τον όμιλο του Βόλου πήρε και ο ΠΑΟΚ.

Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Μαΐου.

Τα αποτελέσματα της ομάδας του Βόλου στη Β’ φάση ήταν:

Βόλος-ΠΑΟΚ 4-17

Βόλος-ΟΦΘ 12-10

Βόλος-ΝΟ Λάρισας 13-12

Συγκίνηση πριν από την έναρξη

Ο πρόεδρος του Βόλου, Τάσος Μαρινάγης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαγιαννάκη μέλους της 2ης ΕΜΑΚ

Πριν την έναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος Νέων ανδρών στον όμιλο του Βόλου τιμήθηκε στο πρόσωπο του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννη Παπαγιαννάκη η 2η ΕΜΑΚ για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, ενώ για την τραγωδία των Τεμπών εκ μέρους του Δ.Σ και όλης της οικογένειας του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, δόθηκαν οι ευχές για ανάρρωση των τραυματιών και ειδικά για τον Βολιώτη Γεράσιμο, που έχει αγωνιστεί στην βολιώτικη ομάδα. Μάλιστα οι πολίστες του Βόλου κράτησαν στα χέρια και ένα πανό που ανέφερε: «Γεράσιμε κράτα γερά-όχι άλλα Τέμπη».

Αποκλείστηκαν οι Νέες γυναίκες

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και πάλι η ομάδα Νέων γυναικών του Βόλου, όπου αγωνίστηκε για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το παρών έδωσαν επίσης οι: ΠΑΟΚ, Νέος Ηρακλής, και ΝΕ Πατρών.

Η βολιώτικη ομάδα δεν προκρίθηκε στην τελική φάση, χάνοντας με 21-2 από τον ΠΑΟΚ και με 14-5 από τον Νέο Ηρακλή, ενώ δεν αγωνίστηκε απέναντι στη ΝΕ Πατρών χθες το πρωί.

Συμπληρώθηκε το παζλ των παίδων

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και στους δυο τελευταίους ομίλους της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων (Κ15) που εκκρεμούσαν, της Θεσσαλονίκης και του Βόλου κι έτσι συμπληρώθηκε το παζλ των προκρίσεων από τη Β’ στη Γ’ φάση (7-9/4).

Στον όμιλο του Βόλου ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, έκλεισε με νέα νίκη τις υποχρεώσεις του, κερδίζοντας άνετα τον ΟΕΑΝΑΒ με 19-1, ενώ ο ΝΟ Λάρισας επιβλήθηκε της Νίκης Βόλου με 29-4. Στη Χαλκίδα, ο ΝΟ Χαλκίδας κέρδισε τη Διώνη 6-4, παίρνοντας την πρόκριση ως η τρίτη ομάδα της βαθμολογίας.

Βαθμολογία:

  1. ΝΟ Λάρισας 15
  2. Βόλος 12
  3. ΝΟ Χαλκίδας 9

………………………..

  1. Διώνη 6
  2. ΟΕΑΝΑΒ 3
  3. Νίκη Βόλου 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου