ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρίσκουν στέγη στο Π. Μαγουλάς οι Βετεράνοι της Νίκης

βρίσκουν-στέγη-στο-π-μαγουλάς-οι-βετερ-922848
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου μετά από είκοσι χρόνια βρίσκει στέγη σε χώρο στο Παντελής Μαγουλάς με τη συναίνεση της ΠΑΕ Νίκη αλλά και της Ερασιτεχνικής Νίκης.
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: “Μετά από είκοσι χρόνια περιπλάνησης και ταλαιπωρίας ο Σύνδεσμός μας επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι του που δεν είναι παρά μόνο το Παντελής Μαγουλάς.
Πριν είκοσι χρόνια κάποιοι διοικητικοί παράγοντες για αστείους λόγους πήραν την απόφαση να μας ξεσπιτώσουν.
Για λόγους αδυναμίας εύρεσης κατάλληλου χώρου, το σπουδαίο υλικό μας όπως τα συλλεκτικά κύπελλα, το φωτογραφικό αρχείο, τα λάβαρα, οι αθλητικές εφημερίδες από το 1950, και αντικείμενα (φανέλες, μετάλλια) βρίσκονται κατά καιρούς σε αποθήκη στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και τελευταία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Εξ αιτίας αυτών των μετακομίσεων δυστυχώς ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας της Νίκης με σπουδαία αντικείμενα χάθηκαν.
Ευτυχώς η σημερινή Π.Α.Ε. και η διοίκηση του Ερασιτέχνη, στο αίτημά μας να ξαναγυρίσουμε στον αρχικό μας χώρο έδωσαν την συγκατάθεσή τους και τα έργα αποκατάστασης σύντομα θα αρχίσουν.
Στόχος της διοίκησης των Βετεράνων είναι εκτός από τα γραφεία μας, παράλληλα να δημιουργηθεί και εκθεσιακός χώρος, που θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της Ιστορίας της ομάδας μας.
Ευτυχώς στο δύσκολο ξεκίνημά μας αρκετοί χορηγοί με μικρά ή σεβαστά χρηματικά ποσά ανταποκρίθηκαν θετικά και αυτό μας κάνει αισιόδοξους, ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος που να είναι αντάξιος του ιστορικού μας συλλόγου”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου