ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κομβικά ματς για Γ.Σ. Αλμυρού, Ανόρθωση

κομβικά-ματς-για-γ-σ-αλμυρού-ανόρθωση-922823

Κομβικής σημασίας παιχνίδια δίνουν σήμερα στις 17.00 Γ.Σ. Αλμυρού και Ανόρθωση για την 20η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ και αν τα κερδίσουν, βρίσκονται πολύ κοντά στον στόχο τους.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο Γ.Σ. Αλμυρού με την 17η νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στους Τιτάνες (14-5) εκτός έδρας εξασφαλίζει την πρώτη θέση στον όμιλο, δίνει συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί των Σοφάδων και κάνει το 2-0 με την ομάδα του Παλαμά, που είναι πιθανός αντίπαλος στην πρώτη φάση των πλέι οφ ανόδου.

Ο Θοδωρής Μαμούρας έχει διάστρεμμα από το προηγούμενο ματς και είναι δύσκολο να αγωνιστεί σήμερα, ενώ ο Στέλιος Τσαβές θα κοουτσάρει τον Ιωνα σήμερα σε παιχνίδι που ξεκινά στις 16.00 και θα φύγει αμέσως μετά από το ΕΑΚ Λάρισας, για να φτάσει στο κλειστό του Παλαμά μήπως και χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο! Πάντως, και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ το σημερινό παιχνίδι, αφού και οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν την τετράδα.

Η Ανόρθωση (9-10) στην καλύτερη θέση που μπορεί να στοχεύσει ενόψει πλέι άουτ είναι η έκτη και θα βρεθεί πολύ κοντά σ’ αυτήν με νίκη σήμερα επί της πέμπτης στην κατάταξη ομάδας των Ιωαννίνων Σ.Κ. (13-6). Ο Σταθούρος είναι αμφίβολος, αφού έχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο για ατύχημα εκτός παρκέ, ενώ απών θα είναι και πάλι ο Φιλίππου, που είναι τραυματίας και φορά ειδική μπότα στο πόδι. Σε ό,τι αφορά τον Παρασκευά, που τραυματίστηκε στη μέση στο προηγούμενο ματς, προπονήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη και υπολογίζεται από τον Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Η Αγριά, που την περασμένη βδομάδα πήρε ξεκούραστα τους δύο βαθμούς από τη Νίκαια και έπαιξε μέσα στη βδομάδα φιλικό με την Ανάληψη, για να διατηρήσει τον αγωνιστικό της ρυθμό, ξέρει πως θα τερματίσει 10η στην κανονική διάρκεια. Επομένως από σήμερα κόντρα στον Αμπελώνα εκτός έδρας θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί για τα πλέι άουτ, βάζοντας καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι της,

Βέβαια, δεν την αφήνει καθόλου αδιάφορη μία δεύτερη νίκη επί του Αμπελώνα, τον οποίον μπορεί να συναντήσει στην πρώτη φάση των αγώνων κατάταξης, εφόσον η ομάδα της Λάρισας βγει 7η. Απουσίες δεν υπάρχουν και ο Σπύρος Στρατίκης υπολογίζει και στους έντεκα διαθέσιμους παίκτες.

Το πρόγραμμα (20η, 17.00)

ΓΑΣ Άμφισσας-Α.Ο. Τρίκαλα

Γιαννούλης-Μπουγλός Π.

Αμπελώνας-Αγριά

Λυγούρας-Νικολαΐδης (Σταμάτης)

Ανόρθωση-Ιωάννινα Σ.Κ.

Εκίζογλου-Καντερές (Γκουντέλιας)

Τιτάνες Παλαμά-Γ.Σ. Αλμυρού

Παπαγερίδης-Χατζηκώστας

Γ.Σ. Σοφάδων-Παραμυθιά

Σιταρίδης-Ντόντης

Βαθμολογία

  1. Γ.Σ Αλμυρού 35
  2. Α.Ο. Τρίκαλα 34
  3. Σοφάδες 33
  4. Τιτάνες Παλαμά 33
  5. Ιωάννινα Σ.Κ. 32
  6. Παραμυθιά 29
  7. Ανόρθωση 28
  8. Αμπελώνας 27
  9. Άμφισσα 27
  10. Αγριά 24
  11. Αχέρων Καναλακίου 20
  12. Νίκαια Λάρισας 12

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου