ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στη Λάρισα με ΑΕΛ ο Ολυμπιακός Βόλου

στη-λάρισα-με-αελ-ο-ολυμπιακός-βόλου-922406

Στη Λάρισα με την ΑΕΛ αγωνίζονται σήμερα Σάββατο τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου για την 17η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών στον όμιλο της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρώτη του χρονιά στη Β’ Εθνική έχει πολύ θετική πορεία, ευρισκόμενος στην 4η θέση, με τον Περικλή Ξύδη να δηλώνει ικανοποιημένος: «Σίγουρα η θέση και οι εμφανίσεις της ομάδας και ως νεοφώτιστης στην κατηγορία μάς ικανοποιούν και είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Στο τμήμα υπάρχει ταλέντο και δουλεύουμε και τις υποδομές, για να μη μείνουμε μόνο στο σήμερα.

Με τη συμπαράσταση της διοίκησης και με τις παίκτριες να αγαπούν αυτό που κάνουν καταφέρνουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα να διακριθούμε», ανέφερε ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας σε δηλώσεις του στον Sport Fm 89.5, βλέποντας πιο δύσκολο πρωτάθλημα τη νέα χρονιά με πιο δυνατές ομάδες.

Η καλή πορεία του Ολυμπιακού γίνεται μάλιστα με τα παιχνίδια έδρας του β’ γύρου κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας από την ΕΣΠΕΚΕΛ για επεισόδια στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΛ, την οποία θα αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκες σήμερα στις 8 το βράδυ στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει ως γηπεδούχος κερδίσει την ΑΕΛ (3-1), τον Σπάρτακο Λάρισας (3-1), τον Γ.Σ. Νίκαιας (3-0) τον Γ.Σ. Αλμυρού (3-0) και τον Φοίβο Γιάννουλης (3-2) και εκτός έδρας τη Νίκη (1-3), τον Αλμυρό (2-3), τον Τύρναβο (0-3), τον Ασκληπιό Τρικάλων (1-3) και τη Νίκαια (0-3).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Περικλής Ξύδης, χρησιμοποιεί τις εξής αθλήτριες: Μαρίνια Ξύδη, Αννα Μανικάκη, Κατερίνα Ζαφειρίου, Ιωάννα Πανταζή, Σοφία Παπαθανασίου, Βασιλική Μητσογιάννη, Ελεάνα Κούτε, Μαρία Σταμάτη, Σοφία Τσατσαρέλη, Ιωάννα, Παπανικολάου, Βασιλική Γιαννακουδάκη, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Αλεξάνδρα Καρακασίδου, Στεργιανή Γκλαβίνη, Νικολέτα Στάμου και Εφη Γκόντα.

Σήμερα Σάββατο 11 Μαρτίου στην 17η και προτελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών γίνονται τα παιχνίδια:

Σπάρτακος Λάρισας-Γ.Σ. Αλμυρού (Αλκαζάρ, 18:00)

Γ.Σ. Τυρνάβου-ΣΠΑ Καρδίτσας (Αμπελώνα, 18:00)

ΓΣ Νίκαιας-Νίκη Βόλου (Νίκαιας Λάρισας, 18:00)

Ασκληπιός Τρικάλων-Φοίβος 2002 (Δημοτικό Τρικάλων, 19:30)

ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου (Αλκαζάρ, 20:00)

Η βαθμολογία

  1. Σ.Π.Α. Καρδίτσας 44
  2. Α.Σ. Ασκληπιός 38
  3. Α.Ε. Λάρισας 34
  4. Ολυμπιακός Βόλου 30
  5. Σπάρτακος Λ. 30
  6. Φοίβος Γιάννουλης 20
  7. Νίκη Βόλου 20
  8. Γ.Σ. Αλμυρού 13
  9. Γ.Σ. Νίκαιας 7
  10. Γ.Σ. Τυρνάβου 4

Στην τελευταία αγωνιστική (18/3) ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Αγριά με τον Τύρναβο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου