ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να παραμείνουν στην «αφρόκρεμα»

να-παραμείνουν-στην-αφρόκρεμα-922398

Η Β’ προκριματική φάση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών και Νέων γυναικών (Κ19) ξεκίνησε από χθες και συνεχίζεται σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, με τις ομάδες του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση να δίνουν το παρών.

Στους Νέους άνδρες και στον όμιλο του Βόλου, στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» θα αγωνιστούν εκτός από τον οικοδεσπότη Βόλο, και οι ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Νέοι άνδρες του Βόλου είχαν κάνει το 3Χ3 στην α’ φάση.

Την ομάδα του Βόλου, που θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες των Μανώλη Γούναρη και Ιάσονα Λέτσιου, αποτελούν οι: Γιάννης Νάσιος, Γιάννης Γκανάτσιος, Δημήτρης Μπακαλάκης, Γιάννης Μεριστούδης, Χρήστος Κανάκης, Παναγιώτης Γλούμης, Συμεών Μυλωνάς, Σωτήρης Ρουμελιώτης, Ναθαναήλ Πανίδης, Γιάννης Πέτρου, Ανδρέας Καψάλης, Κώστας Ζεμπέογλου, Αργύρης Σπαθούλας, Πριτσίνης Δημήτρης, Χρήστος Κουφιδάκης, Νίκος Οντόπουλος, Δημήτρης Κυριαζής.

Την πρόκριση στην τελική φάση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Μαΐου θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Σήμερα, Σάββατο 11/3

1η αγωνιστική

12:00 ΠΑΟΚ-Βόλος

13:15 ΟΦΘ-ΝΟ Λάρισας

2η αγωνιστική

19:00 ΠΑΟΚ-ΝΟ Λάρισας

20:15 ΟΦΘ-Βόλος

Αύριο, Κυριακή 12/3

3η αγωνιστική

10:00 ΟΦΘ-ΠΑΟΚ

11:15 Βόλος-ΝΟ Λάρισας

Στη Θεσσαλονίκη

και πάλι οι Νέες γυναίκες

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και πάλι η ομάδα Νέων γυναικών του Βόλου, όπου θα αγωνιστεί για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος. Στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το παρών θα δώσουν επίσης οι: ΠΑΟΚ, Νέος Ηρακλής, και ΝΕ Πατρών. Στην τελική φάση (12-14 Μαΐου) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Οι νέες γυναίκες του Βόλου είχαν αγωνιστεί στον όμιλο Θεσσαλονίκης και στην α’ φάση, ενώ υπό τις οδηγίες του Ευθύμη Δημητρίου είχαν κερδίσει τον ΑΠΣ Οξυγόνο, παίρνοντας και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με το σκουφάκι του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση θα αγωνιστούν οι: Χρύσα Κουφιδάκη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Φωτεινή Μπένη, Άννα Σκοτίδα, Μαρκέλα Στεφάνου, Κλεοπάτρα Ντόνα, Βάσια Μόλιου, Μαρία Μόλιου, Εβίτα Βασιλούδη.

Οι αγώνες ξεκινούν από σήμερα και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Σάββατο 11/3

1η αγωνιστική

12:00 ΠΑΟΚ-Βόλος

13:15 Νέος Ηρακλής-ΝΕ Πατρών

2η αγωνιστική

19:30 ΠΑΟΚ-ΝΕ Πατρών

20:45 Νέος Ηρακλής-Βόλος

Αύριο, Κυριακή 12/3

3η αγωνιστική

10:00 Νέος Ηρακλής-ΠΑΟΚ

11:15 Βόλος-ΝΕ Πατρών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου