ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επιτυχία η κοπή πίτας του συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου

με-επιτυχία-η-κοπή-πίτας-του-συλλόγου-kyokush-922380

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου Kyokushinkai karate Βόλου το Σάββατο 4 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Park παρουσία πολλών αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισαν ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της χώρας μας και προπονητής του συλλόγου, κ. Ιωάννης Στεφάνου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η πρόεδρος κ. Αριστέα Δημητρακοπούλου και ο αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Δεληγιάννης.

Αφού έκαναν την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες κατά το νέο έτος 2023, απηύθυναν χαιρετισμό και συνεχάρησαν τους γονείς και τους αθλητές, που με τις επιτυχίες τους προβάλλουν την πόλη μας αλλά και τη χώρα μας στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2022.

Αυτοί είναι οι εξής: Μπούτιουκ Σοφία, Μπούτιουκ Ανδρέας, Κελαϊδώνης Κωνσταντίνος, Ματσάγγου Αντωνία, Αποστόλου Αργύρης, Βουγάς Νίκος, Κοντούλη Άννα-Μαρία, Πίννας Μιχάλης, Κουτρούμπα Αλεξάνδρα και Σκόρρας Βασίλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ, κ. Γιώργος Κίτσιος, και η κ. Μαρία Διούδη, η οποία εκπροσώπησε τον βουλευτή Μαγνησίας, κ. Χρήστο Μπουκώρο. Σε αμφότερους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η αθλήτρια Κουτρούμπα Αλεξάνδρα, η οποία θα πάρει δώρο μια φόρμα του Kyokushinkai karate, προσφορά του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου