ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμμετοχή της Νίκης στο 1ο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος

συμμετοχή-της-νίκης-στο-1ο-κύπελλο-υδάτ-921958

Ενας από τους συλλόγους που συμμετείχε στους πρόσφατους αγώνες κολύμβησης «1ο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος» ήταν και η Νίκη Βόλου, που εξέδωσε δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά σ’ αυτό αναφέρεται: «Το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας αγώνες προαγωνιστικών με την επωνυμία 1ο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος.

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου τίμησε τη διοργάνωση και συμμετείχε με μια αποστολή δώδεκα αθλητών της προαγωνιστικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε νέα αγωνίσματα που δεν είχαν προηγουμένως αγωνιστεί και κατάφεραν να καταγράψουν πολύ καλές επιδόσεις ενόψει της συνέχειας του προπονητικού σχεδιασμού και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι αθλητές-τριες της ομάδας μας κατέκτησαν 4 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο, καταγράφοντας καλούς χρόνους, ενώ βελτίωσαν και τα ατομικά τους ρεκόρ.

Παράλληλα με τους αγώνες προαγωνιστικών διεξήχθησαν και αγώνες ακαδημιών και η ομάδα μας συμμετείχε με μια αντιπροσωπευτική αποστολή πέντε παιδιών, τιμώντας την εκδήλωση των διοργανωτών.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη της προαγωνιστικής και Νίκο Κωνσταντέλια της ακαδημίας για την παρουσία της ομάδας, καθώς και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου