ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορική επιτυχία σημείωσαν οι νεάνιδες της Αργούς

ιστορική-επιτυχία-σημείωσαν-οι-νεάνι-921949

Δεν είναι μόνο η παρουσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Αργούς που κάνει γνωστό εδώ και χρόνια το όνομα του συλλόγου και εκτός Μαγνησίας, αλλά και οι μικρότερες ηλικιακά ομάδες σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες.

Τελευταία αυτή των νεανίδων της Αργούς, που κατάφεραν να προκριθούν στις 8 καλύτερες ομάδες της Βόρειας Ελλάδας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου αναφέρει: «Ενα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου οι νεάνιδές μας προκρίθηκαν ως πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΚΕΛ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 8 καλύτερες ομάδες της Βόρειας Ελλάδας.

Η σημαντική δουλειά που γίνεται στα τμήματα ανάπτυξης έφερε τον Σύλλογο ανάμεσα στις ελίτ ομάδες της Ελλάδας.

Η κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΠΕ κατατάσσει την ομάδα μας στον Α’ Όμιλο με πολύ σημαντικούς αντιπάλους όπως ΠΑΟΚ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ».

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Α’ όμιλος

1η αγωνιστική

Πέμπτη 16 Μαρτίου

Π.Α.Ο.Κ.-Πιερικός

Φιλαθλητικός Λ.-Αργώ

2η αγωνιστική

Παρασκευή 17 Μαρτίου

Φιλαθλητικός Λ.-Π.Α.Ο.Κ.

Αργώ-Πιερικός

3η αγωνιστική

Σάββατο 18 Μαρτίου

Πιερικός-Φιλαθλητικός Λ.

Π.Α.Ο.Κ.-Αργώ.

Ενισχύει το Γηροκομείο Καναλίων

Η ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Α.Σ. ΑΡΓΩ Βόλου συνδιοργανώνουν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Γηροκομείου Καναλίων.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων γυναικών Α.Σ. ΑΡΓΩ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία εν συνεχεία θα αποδοθούν για την ενίσχυση του Γηροκομείου Καναλίων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς με ώρα έναρξης τις 19.00. «Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την ανταπόκρισή τους σ’ αυτή την πολύ σημαντική φιλανθρωπική κίνηση του Α.Σ. ΑΡΓΩ και της ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου