ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και κοπή πίτας για τον Αετό Αγριάς

εξετάσεις-έγχρωμων-ζωνών-και-κοπή-πίτ-921569

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τον Αετό Αγριάς με σκοπό την αναβάθμιση των αθλητών.

Οι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται πάνω στα Ido Geiko (Βασικές Τεχνικές με βηματισμούς), στα Kata (Μορφή μάχης με φανταστικό αντίπαλο και γίνεται από τον συνδυασμό block και χτυπημάτων -γροθιές και λακτίσματα- από μια ή περισσότερες στάσεις) καθώς και στη θεωρία που κατέχει η πολεμική τέχνη του Kyokushinkai.

«Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας που κατάφεραν να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι δουλεύουν σκληρά με μεγάλη θέληση, ζήλο, πειθαρχία και πείσμα, βελτιώνοντας καθημερινά το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται», τονίζει ο σύλλογος της Αγριάς και προσθέτει: «Το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και οι εκπαιδευτές του, Αλεξάντερ Άστλι και Διονυσία Άστλι, ευχαριστούν όλους τους γονείς για την ιδιαίτερη στήριξη και εμπιστοσύνη που δείχνουν καθώς επίσης εύχονται στους αθλητές να συνεχίσουν να βελτιώνονται με αυτόν τον ρυθμό».
Οι επιτυχόντες των εξετάσεων ήταν οι εξής:

10 KYU (μισή πορτοκαλί ζώνη)
Κωνσταντίνος Λυκομήτρος

Ελευθέριος Πρίφτι

Αγγελος Τροφαντός

Ανδρομάχη Σταμάτη

Λυδία Μακρή

9 KYU (πορτοκαλί ζώνη)
Τεφτιόλα Λούζι

8 KYU (μπλε ζώνη)

Γιόελ Χυσενλλάρι

Μαρία Τσιρονικολή

Σπύρος Παρίσης

Ιωάννης Παρίσης

6 KYU (κίτρινη ζώνη)
Δάφνη Σίμα

Ιωάννης Τροφαντός.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου πολεμικών τεχνών Αγριάς Βόλου «ο Αετός» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Τυχερός ήταν ο μικρός αθλητής Γιόελ Χυσενλλάρι και το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και οι εκπαιδευτές του ευχαριστούν όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους σε κάθε βήμα του συλλόγου κι εύχονται σε όλα τα παιδιά να έχουν καλή χρονιά, με ευτυχία, πολλές επιτυχίες πολλά χαμόγελα και του χρόνου με υγείa, τονίζοντας πως είναι δίπλα τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου