ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει εκλογές και σέντρα η Νίκη

περιμένει-εκλογές-και-σέντρα-η-νίκη-921149

Από το δημοτικό στάδιο των Σερρών θα γίνει η επανεκκίνηση για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία βάσει προγράμματος θα αγωνιστεί με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Δευτέρα 13/3 στις 15:15 για την 14η αγωνιστική της Super League 2 κι εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Θυμίζουμε ότι σήμερα στις 11:00, στα γραφεία της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 με κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου.

Με δύο υποψήφιους προέδρους να διεκδικούν τη θέση του Λεωνίδα Λεουτσάκου, οι ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στον Πέτρο Μαρτσούκο, πρώην πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη, και τον Αντώνη Ροκάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Χανιά, με τον οποίο είχε ταχθεί και η πλευρά της Νίκης Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Παπακωνσταντίνου συνεργάστηκε εξάλλου στενά με τον κ. Ροκάκη, καθώς ήταν μέλος και της ειδικής επιτροπής που είχε συσταθεί και συναντήθηκε με τους κ.κ. Αυγενάκη-Μαρινάκη, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα και οι ομάδες να πουν το πολυπόθητο «ναι» στην επιστροφή τους στα γήπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται μάλιστα, εφόσον ο κ. Ροκάκης λάβει το χρίσμα της προεδρίας, να προταθεί θέση αντιπροέδρου στον ισχυρό άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ του Βόλου, Αλ. Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου μάλιστα σε προχθεσινή του συνέντευξη ζήτησε να τηρηθούν τα πρωτόκολλα και αυτό που προβλέπεται, τονίζοντας για τη σημερινή εκλογική διαδικασία: «Πρέπει να υπάρχει διαύγεια και να είναι ξεκάθαρες οι διαδικασίες. Να πάμε να ψηφίσουμε και ό,τι βγει. Δημοκρατία έχουμε. Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός, γιατί όλα αυτά έχουν μεγάλη σημασία. Να δούμε πώς θα γίνει και η διαδικασία. Δεν είναι «πάμε και δεν πειράζει». Πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί και όποιος βγει.

Εγώ δεν θα προκαταβάλω κάτι. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως σίγουρα κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην κατηγορία. Όλοι οι πρόεδροι θέλουν το καλό της κατηγορίας. Εγώ πραγματικά κουράστηκα. Πάω σε διοικητικά συμβούλια και βλέπω μία αντιπαράθεση που δεν νοείται. Αντί να συζητάμε για υποδομές, για το πώς θα αυξηθεί το χορηγικό και να βελτιώσουμε το προϊόν, είναι σαν να είμαστε τριάντα χρόνια πίσω.

Να τηρηθούν οι διαδικασίες και όποιος είναι να βγει, ας βγει και να γίνει ό,τι καλύτερο για την κατηγορία. Θεωρώ πως το προϊόν το ίδιο έχει κουράσει. Πας στα γήπεδα της SL2 και δεν έχει φιλάθλους, γιατί ο άλλος βαρέθηκε. Θέλει ριζική αναβάθμιση και τολμηρές αποφάσεις».

Επιστροφή από σήμερα

Από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Μετά από πέντε εβδομάδες μίνι προετοιμασίας και τέσσερα φιλικά, οι κυανόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, θέλοντας τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να βάλουν «φωτιά» στην κορυφή και να πλησιάσουν τους Σερραίους στους 5 βαθμούς.

Στην προσπάθειά τους αυτή θα λείπει ο Μιράντα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, μετά την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Νεάπολη.

Εκδρομή

για Σέρρες

Εκδρομή στις Σέρρες διοργανώνουν οι Blue Angels, προκειμένου να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους: «Και πάλι στις επάλξεις, δίπλα στη Νικάρα!

Το πρωτάθλημα ξεκινάει πάλι μετά τη διακοπή και εμείς συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε. Εκδρομή για Σέρρες κανονικά τη Δευτέρα 13/3/23. Δηλώσεις συμμετοχές στα γνωστά τηλέφωνα και στις επίσημες σελίδες του συνδέσμου σε Instagram και Facebook. Αυστηρά μέχρι αυτή την Πέμπτη οι δηλώσεις, γιατί οι θέσεις είναι ελάχιστες.

BLUE ANGELS 1994-Β. Κωστής»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου