ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια με τις ρεβάνς στο Champions League

συνέχεια-με-τις-ρεβάνς-στο-champions-league-920869

Το Champions League επιστρέφει με τους αγώνες της φάσης των «16» για τα πρώτα 4 ζευγάρια. Απόψε Τρίτη 7 και αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου θα γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα πάρουν τα πρώτα τέσσερα εισιτήρια για τα προημιτελικά της κορυφαίας, διασυλλογικής διοργάνωσης στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Απόψε Τρίτη 7/3, η Τσέλσι υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Οι Βεστφαλοί έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 κόντρα στους «μπλε», οι οποίοι αναζητούν αντίδραση, εάν θέλουν να έχουν πιθανότητες να μπουν στην οκτάδα. Την ίδια ώρα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου φιλοξενεί στο «Ντα Λουζ» την Μπριζ, την οποία είχε κερδίσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο.

Αύριο, Τετάρτη 8/3, τα «φώτα» στρέφονται στην «Αλιάνζ Αρένα» και στην «τιτανομαχία» Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν. Στο προηγούμενο ραντεβού των δυο ομάδων, οι Βαυαροί «απέδρασαν» με 1-0 από το Παρίσι και πλέον φιλοδοξούν να είναι εκείνοι που θα «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους προημιτελικούς.

Από την άλλη, η παρέα των Μέσι-Εμπαπέ-Νεϊμάρ καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ώστε να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση. Η «σέντρα» είναι προγραμματισμένη για τις 22.00 και θα μεταδοθεί από τα κανάλια COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K.

Στην άλλη μεγάλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Μίλαν ταξιδεύει στο Λονδίνο, για τη ρεβάνς με την Τότεναμ (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). Τα «σπιρούνια» του Χάρι Κέιν χρειάζονται τουλάχιστον δυο γκολ για να έχουν το πάνω χέρι στην πρόκριση, ενώ η ισοπαλία αρκεί στους «ροσονέρι», προκειμένου να συνεχίσουν στους «8» του θεσμού.

Σήμερα, Τρίτη 7/3: Μπενφίκα – Μπριζ, Τσέλσι – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Αύριο, Τετάρτη 8/3: Τότεναμ – Μίλαν, Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν

Τρίτη 14 Μαρτίου: Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία, Πόρτο – Ίντερ

Τετάρτη 15 Μαρτίου: Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ, Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου