ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανόρθωση: «Θέση στο Γκίνες για Παζώλη και Γιατρόπουλο»

ανόρθωση-θέση-στο-γκίνες-για-παζώλη-κ-920830

Για παγκόσμιο ρεκόρ βολών που εκτέλεσαν οι παίκτες του Α.Ο. Τρίκαλα κάνει λόγο ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Ανόρθωσης σε ό,τι αφορά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ την περασμένη Κυριακή.

Γι’ αυτό και προτείνεται οι δύο διαιτητές, Παζώλης και Γιατρόπουλος, να μπουν στο βιβλίο Γκίνες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

“ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΖΩΛΗ και ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, λόγω του ρεκόρ που πέτυχαν στον αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ της 5ης Μαρτίου 2023, μεταξύ των ομάδων ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΟΛΟΥ.

Μία περίοπτη θέση στα ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ, προτείνεται να καταλάβουν οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ του ανωτέρω αγώνα.

Συγκεκριμένα, διερευνάται αν πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ, που όπως ενημερωθήκαμε, κατέρριψαν, χρεώνοντας την ομάδα μας με 36 φάουλ, δίνοντας 44 βολές στην αντίπαλη ομάδα, η οποία στα τελευταία 11 λεπτά σκόραρε τους τελευταίους 18 πόντους (από το 83 έως το 101) μόνο με ΒΟΛΕΣ, από τις οποίες 13 (όλοι οι πόντοι) της παράτασης. Αδιάψευστος μάρτυρας το Φύλλο Αγώνα.

Όπως θυμούνται οι παλαιότεροι και έχουν βιώσει οι νεώτεροι, κανένας δεν ενθυμείται αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ, στον οποίο να έχουν εκτελεστεί τόσες βολές από μία ομάδα όπως και το να σκοράρει μια ομάδα μόνο με ΒΟΛΕΣ όλους τους πόντους της στα τελευταία 11 λεπτά.

Οι συγκεκριμένοι Λαρισαίοι διαιτητές, στον εν λόγω αγώνα, χρέωναν με τεράστια ευκολία τους παίχτες της ομάδας μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ σε κάθε επαφή, ανύπαρκτα φάουλ, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση του αποτελέσματος και τη μη δικαίωση των αθλητών μας που στα τελευταία 11 λεπτά του αγώνα δεν δέχθηκαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ… παρά μόνο πόντους από ελεύθερες βολές, προερχόμενες από ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ, συνοδευόμενα από τεχνικές ποινές και αποβολές παιχτών.

Ο φόβος της ΕΔΡΑΣ και η αδυναμία διαχείρισης των φάουλ, σε ένα κρίσιμο αγώνα για την τύχη μιας ομάδας, πιστεύουμε ότι τους καθιστά τουλάχιστον μη κατάλληλους στη διαιτησία ανάλογης περίπτωσης αγώνων.

Επ’ ουδενί δεν πιστεύουμε τους ισχυρισμούς και τις διαδόσεις φιλάθλων περί άλλων.

Σε κάθε περίπτωση ο οποιοσδήποτε, καλό είναι να παρακολουθήσει το βίντεο του αγώνα με προσοχή, ΞΑΝΑ, και αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε της εξαίρεση τους, τους παρακαλούμε αν έχουν φιλότιμο οι ίδιοι να δηλώσουν κώλυμα για τους επόμενους αγώνες, τουλάχιστον της ομάδας μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου