ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανό για τον Γεράσιμο σε αγώνα ποδοσφαίρου

πανό-για-τον-γεράσιμο-σε-αγώνα-ποδοσφα-920763

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου ο Ανθιμος Γαζής υποδέχθηκε τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, με τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές να κρατάνε στα χέρια τους ένα πανό, για να ευχηθούν από την πλευρά τους στον 20χρονο Βολιώτη, Γεράσιμο, ταχεία ανάρρωση, μετά το δυστύχημα των Τεμπών. «ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ-ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΕΜΠΗ» έγραψαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Μηλεών στο πανό, με τον προπονητή τους, Παναγιώτη Κουρούπη, να μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και να αναφέρει:

«Η ευχή μας για ταχεία ανάρρωση στον Γεράσιμο, αλλά και σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα νοσοκομεία, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της κοινωνίας μας και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς σε ένα τέτοιο περιστατικό, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ένα δικό μας παιδί δίνει τη δική του μάχη».

Σημειώνεται, πως ο 20χρονος Βολιώτης Γεράσιμος-Ιάσων Γεωργιάδης είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού και συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας υποβληθεί ήδη σε δύο χειρουργεία.

Ι. ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου