ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από αύριο ξεκινά η προπώληση

από-αύριο-ξεκινά-η-προπώληση-91938

Με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 γίνεται γνωστό σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ 2017-2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 4μ.μ. με αντίπαλο τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο ότι: «Οι φίλοι της Νίκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το Νότιο Πέταλο του Σταδίου και η πρόσβασή τους θα γίνεται μόνο από την Α’ Πεζογέφυρα.

Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε από τη διοργανώτρια στα 5€ και η ομάδα μας θα τα διαθέσει στους φιλάθλους της ΜΟΝΟ μέσω προπώλησης. Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής:

• Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου – Μαιάνδρου 14 – Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς Νέα Ιωνία.

Παρασκευή 9/3 ως Τρίτη 13/3 καθημερινά: 10:00-14:00 το πρωί & 16:00-19:00 το απόγευμα ,εκτός της Κυριακής 11/3 που θα είναι ανοικτά μόνο το πρωί.

Πληροφορίες για τους φίλους εκτός Μαγνησίας τηλ. 24210-85221.

•Γραφεία ραδιοφωνικού σταθμού Blue Heart – Τάκη Οικονομάκη 2 Βόλος – 1ος όροφος

Παρασκευή 9/3 έως την Τρίτη 13/3 καθημερινά (11:00-13:00 το πρωί & 18:30-20:30 το απόγευμα), πληροφορίες τηλ.24210-61717.

Η προπώληση για τους φίλους της ομάδα μας θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 9 Μαρτίου μέχρι και το Βράδυ της Τρίτης 13 Μαρτίου στις 20:30. Με δεδομένη την ήδη αυξημένη ζήτηση εισιτήριων αλλά και ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τονίζεται ότι για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλαθλοί μας καλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους από τα σημεία προπώλησης. Η ομάδα μας, επίσης, έχει προνοήσει για την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο.

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Η παρουσία του κόσμου θα στείλει ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Άλλωστε ο κάθε αγώνας, ανεξαρτήτως αντιπάλου, πρέπει να είναι γιορτή και από αυτή την γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς. Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

ΝΠΣ: «Το μερίδιο στην ΕΠΣΘ»

Σε ανακοίνωση του ο ΝΠΣ Βόλος αναφορικά με τον ερχόμενο τελικό αναφέρει: «Τα εισιτήρια του τελικού θα τιμώνται 5 ευρώ και η προπώλησή τους για τους φίλους του ΝΠΣ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15), αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του (παλιά και νέα). Οι φίλοι του ΝΠΣ Βόλος θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες με νεώτερη ανακοίνωση για την ημέρα έναρξης της προπώλησης των εισιτηρίων.

Επιπλέον, η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος ενημερώνει ότι το μερίδιο που τις αντιστοιχεί από τα έσοδα του τελικού, θα δοθεί εξ ολοκλήρου στην ΕΠΣΘ για τις ανάγκες των μελών-σωματείων της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου