ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατατρόμαξε τους πάντες ο Πατσιογεώργος στη Νεάπολη

κατατρόμαξε-τους-πάντες-ο-πατσιογεώρ-917636

Στο 54ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Δημήτρης Πατσιογεώργος ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος.

Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν φώναξε με όλη του δύναμη στον διαιτητή που δεν τον άκουσε, αλλά αναγκάστηκε να διακόψει το ματς αμέσως μετά.

Πολλοί νόμιζαν κακώς ότι ο τερματοφύλακας κάνει θέατρο για καθυστέρηση, αλλά όταν είδαν τις αντιδράσεις των παικτών που ζητούσαν αλλαγή και το ασθενοφόρο της ΑΝΑΣΣΑ να μπαίνει μέσα στο γήπεδο, κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Ο ποδοσφαιριστής, πάνω από τον οποίον ήταν συνεχώς Σκοπελίτης και Αναστασίου και του έδιναν κουράγιο, είχε λιποθυμικό επεισόδιο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του γιατρού του αγώνα στο taxydromos.gr, και παρουσίασε ταχυκαρδία, ενώ είχε επαφή με το περιβάλλον.

Αμέσως μετά τις πρώτες βοήθειες και με τον Πατσιογεώργο να μην έχει τη δύναμη ούτε καν να μιλήσει στον γιατρό (σ.σ. «γιατρέ δεν μπορώ να σου μιλήσω», είπε με ελάχιστη ένταση στη φωνή του, όταν ο γιατρός τον ρώτησε πώς αισθάνεται), έχοντας σημάδια κατάρρευσης, μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τους ανθρώπους του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου πάντως λένε ότι ο Πατσιογεώργος είναι καλά στην υγεία του και ξεπέρασε το πρόβλημα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου