ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσό στο μεικτό τεχνικό ντουέτο

χρυσό-στο-μεικτό-τεχνικό-ντουέτο-916812

Οι πρώτοι αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης για τη νέα αγωνιστική χρόνια διεξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο του Χαλανδρίου το Σαββατοκύριακο 18-19/2.

Στο χειμερινό πρωτάθλημα κατηγορίας ΟΠΕΝ, οι πρωταθλητές του ΝΟΒΑ Κουκουσέλης-Φούσκης Στυλιανός και Μαμπρούκ Μάριεμ εκτέλεσαν εξαιρετικά το πρόγραμμά τους στο αγώνισμα του μεικτού τεχνικού ντουέτο, έλαβαν 125,8292 βαθμούς και κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο! Στον επόμενο τελικό της ημέρας, στο τελικό του τεχνικού ομαδικού, οι αθλήτριες Αμεραλή Μαρία-Ιωάννα, Δελησταμάτη Αθανασία, Καλτσογιάννη Νικολέτα, Καράγγελου Ζωή και Μαμπρούκ Μάριεμ, μετά από μια πολύ ωραία παρουσία του προγράμματός τους, κατέλαβαν την 7η θέση με 166,7271 βαθμούς. Στην αποστολή της ομάδας του ΝΟΒΑ συμμετείχαν επίσης και οι αθλήτριες Ζάρρα Φωτεινή και Φράγγου Ελένη.

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες γίνονται για πρώτη φορά με τους νέους κανονισμούς.

«Συγχαίρουμε θερμά τους αθλητές μας και τις προπονήτριές μας, Τσερνέσκα Ναταλία και Ζαντερίου Δήμητρα, για τις επιτυχίες τους στο πρώτο πρωτάθλημα του 2023 και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τα ερχόμενα πρωταθλήματα», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΝΟΒΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου