ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κερδίζει τη Λαμία και σκέφτεται τα πλέι οφ

κερδίζει-τη-λαμία-και-σκέφτεται-τα-πλέ-914084

Να δείξει την αγωνιστική του ανωτερότητα, να κερδίσει τη Λαμία, να παραμείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας και δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας να αρχίσει να σκέπτεται τα playoffs θέλει αύριο Παρασκευή ο Βόλος.

Στην 24η αγωνιστική της Super League 1, αύριο Παρασκευή (24/2) στις 20:00 στο Πανθεσσαλικό, διεξάγεται το ματς Βόλος-Λαμία και η βολιώτικη ομάδα, συνεχίζοντας τη μικρή, αλλά θετική προϊστορία (σε 10 αγώνες υπάρχει μόνο μια ήττα και αυτή είναι στη Φθιώτιδα), θέλει να κοιτάζει μόνο πώς θα διατηρηθεί σε αυτή τη θέση, η οποία, αν η Λαμία δεν κατακτήσει το Κύπελλο, «οδηγεί» στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Βέβαια με νίκη ο Βόλος δεν θα περιμένει το τι θα γίνει από κάτω του, αφού η αναμέτρηση Αρης-Ατρόμητος μπορεί να είναι εκείνη που θα ξεκαθαρίσει αν θα έχουμε νωρίς και τους έξι «μονομάχους» των playoffs ή θα οδηγηθούμε σε φινάλε θρίλερ.

Ενώ απομένουν τρεις στροφές, ώστε να «πέσει» η αυλαία της κανονικής περιόδου, δεν έχει αποσαφηνιστεί το τοπίο αναφορικά με τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα playoffs, όπου ο μεν Βόλος είναι το μεγάλο φαβορί και τα πάντα ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Κυριακή 26 του μηνός.

Τότε ο Αρης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και σε περίπτωση που κερδίσει, θα «κλειδώσει» μία θέση στην εξάδα, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ, αφού θα «πάρει» και την ισοβαθμία από τους Περιστεριώτες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των ομάδων που μάχονται για μία θέση στα playoffs, ο Βόλος, που είναι στους 35 βαθμούς, θα παίξει με Λαμία εντός, θα ακολουθήσει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την τελευταία αγωνιστική οι κυανέρυθροι θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης των 34 βαθμών μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα παίξει εκτός έδρας με τη Λαμία και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ατρόμητος και Παναιτωλικός με 28 και 27 βαθμούς αντίστοιχα (ο Ατρόμητος έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με την ΑΕΚ) έχουν θεωρητικές ελπίδες να μπουν στην εξάδα. Η ομάδα του Περιστερίου έχει να παίξει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Άρη και Αστέρα Τρίπολης και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι.

Ο Παναιτωλικός έχει και αυτός δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες που θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς, Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό, και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Λαμία. Αυτό που κοιτάει πάντως ο Βόλος είναι η αυριανή του νίκη.

Ξεκίνησε η προπώληση

Η ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε απο χθες τους φίλους της ομάδας πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-Λαμία (Παρασκευή 24/2, 20.00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.

Αύριο Παρασκευή (ημέρα του αγώνα) μετά τις 17:00 τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στη 2η πεζογέφυρα).

Επιστρέφει ο Ντέλετιτς

Αγωνιστικά για την ομάδα του Βόλου υπάρχει η σημαντική επιστροφή του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, αλλά θα απουσιάσει για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ζαν Μπαριέντος, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, όπως θα λείψει και ο τιμωρημένος Αρούνα Σι, με τον Γάλλο να αποβάλλεται άδικα με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου