ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απολογείται σήμερα ο Ολυμπιακός, που είναι υπότροπος

απολογείται-σήμερα-ο-ολυμπιακός-που-ε-916403

Με τη νίκη να είναι ο μοναδικός στόχος, ο Ολυμπιακός Βόλου την ερχόμενη Κυριακή 26/2 θα υποδεχθεί τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο προπονητής Κώστας Σταματίου περιμένει κάποιες επιστροφές που θα είναι επιπλέον λύσεις, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια οι απουσίες δεν επιτρέπουν τη συγκρότηση της 11άδας που θα ήθελε και μάλιστα την περασμένη Κυριακή στον Σβορώνο δεν είχε στη διάθεση άλλους παίκτες από αυτούς που έπαιξαν και κάποιοι μάλιστα αγωνίστηκαν και σε διαφορετικές θέσεις.

Μια σημαντική επιστροφή είναι αυτή του Αλέξανδρου Αναστασίου, ο οποίος εξέτισε την ποινή τιμωρίας δύο αγωνιστικών από 7 κάρτες, ενώ από τους τραυματίες που έλειπαν στον Σβορώνο ο Ολυμπιακός δεν θα έχει και πάλι τους Κώστα Καμπέρη, Θανάση Μαργαρίτη και Φώτη Καρατσόλη.

Ελπίδες να είναι και πάλι διαθέσιμοι έχουν ο Καρβούνης, ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ενώ δεν είχε κάτι σοβαρό και ο Γιαρλέλης, που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με τον Σβορώνο.

Όσο περνούν οι αγωνιστικές, στον Ολυμπιακό σκέπτονται και τα προβλήματα που θα βρουν μπροστά τους, γνωρίζοντας πως το ρόστερ αποτελείται στην ουσία από 20 παίκτες και εκτός των τραυματιών υπάρχουν και τέσσερις παίκτες που είναι στο όριο των καρτών…

Σε απολογία με πιθανή ποινή!

Για σήμερα έχει κληθεί σε απολογία στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός Βόλου για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης στη Νεάπολη και υπάρχει πιθανότητα εκτός από το σίγουρα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο να υπάρξει και τιμωρία της έδρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφεί στο Φ.Α. του ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης για είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο και στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια και απώθηση του βοηθού διαιτητή, ο Ολυμπιακός περιμένει τιμωρία παραπάνω από τη χρηματική ποινή, που η τελευταία ήταν ύψους 834 ευρώ και αφορούσε στον αγώνα στο τέλος Ιανουαρίου με τον Α.Ο. Χανιώτης. Ο Ολυμπιακός μάλιστα δεν αποκλείεται ως υπότροπος να έχει και ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Ντελέζος διαιτητής

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (15:00, γήπεδο Νεάπολης), ορίστηκε διαιτητής ο Γιάννης Ντελέζος από την ΕΠΣ Λάρισας, ο οποίος είχε σφυρίξει και το ματς του α’ γύρου μεταξύ των δυο ομάδων στο Κεραμίδι Πιερίας (0-0).

Ο Λαρισαίος διαιτητής φέτος, εκτός από το ματς του Ολυμπιακού στο Κεραμίδι, έχει διευθύνει και το Εθνικός Ν.Κ.-Εδεσσαϊκός (1-2), αλλά και το Μακεδονικός Φούφα-Κοζάνη (0-2), ενώ πέρσι διαιτήτευσε 7 ματς, εκ των οποίων τρία της Δήμητρας Ευξεινούπολης, εκτός έδρας με Ατρόμητο Παλαμά και Αταλάντη και εντός έδρας με Αμβρυσσέα Διστόμου.

Την Κυριακή στη Νεάπολη βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Δίχρης και Μιχάλης Παπαγεωργίου, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Όλοι οι διαιτητές για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου:

ΑΕΠ Κοζάνης-Μακεδονικός Φούφα

Αναστασόπουλος, Χρυσαΐδης, Τζημακόπουλος (Χαλκιδικής)

ΠΟ Ελασσόνας-Εδεσσαϊκός

Τζάνης, Σάκκος (Κοζάνης) Δρουδάκης (Γρεβενών)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Σβορώνος

Μπουρουζίκας, Βαλιώτης, Κωτούμπας (Λάρισας)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Δωτιέας Αγιάς

Μαυρίδης (Ημαθίας), Σιδερίδης, Δημητριάδης (Καστοριάς)

Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Ι. Ντελέζος, Δ. Διχρής Μ. Παπαγεωργίου (Λάρισας)

Πιερικός-Καστοριά

Γ. Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Τσακιρόπουλος (Μακεδονίας)

Α.Ο. Χανιώτης-Κοζάνη

Τζίκας, Αλμπαντής, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Βολιώτης στον 3ο όμιλο

Βολιώτικη διαιτητική τριάδα ορίστηκε στη Γ’ Εθνική, αλλά στον 3ο όμιλο. Ετσι στο ματς Φήκη-Παναγρινιακός ορίστηκε διαιτητής ο Γιώργος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Ηλία Κίττο και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο, όλοι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου