ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με βολιώτικες παρουσίες το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

με-βολιώτικες-παρουσίες-το-πανελλήνι-914919

Το 37ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του στίβου.

Από βολιώτικης πλευράς το παρών θα δώσουν με τη Νίκη Βόλου οι: Εφη Φλώρου, στα 3000μ. γυναικών, η Παρασκευή Καυκούλα στα 60μ. στην κατηγορία Κ16 κοριτσιών και ο Απόστολος Ιωαννίδης στα 60μ. στα αγόρια Κ16.

Από τον Ατλαντα Βόλου θα συμμετάσχουν οι: Ευάγγελος Ευαγγέλου στα 60μ. και 200 μ., η Μαρία-Ελένη Βιδούρη στα 60μ. με εμπόδια γυναικών, όπως και ο Αθανάσιος Γεραμπίνης

στα 60μ. με εμπόδια των ανδρών.

Μία πρώην αθλήτρια της Νίκης Βόλου, η Δήμητρα Τσουκαλά, θα συμμετάσχει στα 60μ. γυναικών με τον σύλλογο ΠΑΣ Πρωτ/των Κομοτηνής.

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, στον οποίο μεταγράφηκε πρόσφατα, θα συμμετάσχει ο Σπύρος Καραλής από το Αϊδίνι, αγωνιζόμενος στο άλμα εις μήκος των ανδρών.

Η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των δηλώσεων έφερε μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων. Ανάμεσα σε αυτές είναι η μη διεξαγωγή του ύψους γυναικών το πρωί του Σαββάτου και του επί κοντώ γυναικών και των 60 μ. εμπ. ανδρών το πρωί της Κυριακής.

Οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνισμάτων θα μεταβούν στην αίθουσα κλήσεως απευθείας το απόγευμα. Μετά από απόφαση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού, οι παρακάτω αθλητές θα μετέχουν απευθείας στον τελικό του αγωνίσματός τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και πλέον του αριθμού των προκρινόμενων από τον προκριματικό. Πρόκειται για αθλητές οι οποίοι μετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τεντόγλου Μίλτος-Μήκος

Κυριακοπούλου Νικόλ-Επί Κοντώ

Καραλής Εμμανουήλ-Επί Κοντώ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 από τις 19.00-21.00 και τις δύο ημέρες. Το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων θα μεταδοθεί σε Livestreaming μετάδοση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ. Η είσοδος στο ΣΕΦ για τους φίλους του στίβου που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, θα είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου