ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο προγραμματισμός του ΣΔΥΒ για την άνοιξη

ο-προγραμματισμός-του-σδυβ-για-την-άνο-914511

Πλούσιες θα είναι και φέτος οι δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και εκατοντάδες δρομείς θα τρέξουν στους αγώνες που προγραμματίζονται την άνοιξη. Την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου θα γίνει η πρώτη εκδρομή του έτους με λεωφορείο στο Katerini Run, ενώ αντίστοιχη εκδρομή θα ακολουθήσει για τον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα.

Εκτός των άλλων αγώνων που θα μετέχει ο ΣΔΥΒ, στις 2 Απριλίου θα υποδεχθεί τους δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο στον 7ο Ημιμαραθώνιο Βόλου.

Οι αγώνες της άνοιξης για τους οποίους προγραμματίζονται από τον ΣΔΥΒ ομαδικές εγγραφές και εκδρομές, είναι οι παρακάτω:

5 Μαρτίου Katerini Run 2023. Ημιμαραθώνιος 12 ευρώ, 5χλμ 5 ευρώ. Προθεσμία εγγραφών ως 22 Φεβρουαρίου. Εκδρομή με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Το ποσό για το λεωφορείο θα είναι από 10 ως 15 ευρώ ανά άτομο, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν. Εννοείται ότι στην εκδρομή μπορούν να μετέχουν φίλοι και συγγενείς.

12 Μαρτίου 14ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα. Τα ποσά που όρισε η διοργάνωση για τις ομαδικές εγγραφές, είναι: Ημιμαραθώνιος 15 ευρώ, 5 χιλιόμετρα 12 ευρώ. Προθεσμία, ως 25 Φεβρουαρίου. Εκδρομή με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Το ποσό για το λεωφορείο θα είναι από 10 ως 15 ευρώ ανά άτομο, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν. Εννοείται ότι στην εκδρομή μπορούν να μετέχουν φίλοι και συγγενείς.

19 Μαρτίου 12ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας. Οι συμμετοχές ολοκληρώθηκαν. Αν κάποιο μέλος του ΣΔΥΒ θέλει να μετέχει, ενώ δεν γράφτηκε, μπορεί να ενημερώσει τον σύλλογο, ώστε να αναζητηθεί συμμετοχή.

30 Απριλίου 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος». Ποσό συμμετοχής, Μαραθώνιος 15 ευρώ, 10 και 5χλμ 8 ευρώ (ενισχυμένο πακέτο συν 25 ευρώ). Προθεσμία εγγραφών ως 29 Μαρτίου.

7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου: Στις 2 Απριλίου ο Βόλος θα γιορτάσει με τον 7ο Ημιμαραθώνιο της πόλης, που θα φέρει στη Μαγνησία χιλιάδες επισκέπτες με τις οικογένειές τους. Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ https://bit.ly/voloshalf2023, ενώ την πλήρη προκήρυξη μπορούν να διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι στο https://voloshalfmarathon.gr/voloshalf2023/. Προς διευκόλυνση για όσους μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, πληρωμές γίνονται επίσης στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

Οι εγγραφές γίνονται με οποιονδήποτε από τους εξής τρόπους : α) κάθε Τετάρτη από ώρα 18.00 ως 19.00 στο στάδιο ΕΑΚ Βόλου. ή β) με επικοινωνία με τη σελίδα του συλλόγου, ή στο μέιλ [email protected], ή με τον Κώστα Παλάντζα στο 6993953012. Με τους προαναφερόμενους τρόπους, γίνονται επίσης οι εγγραφές νέων μελών.

Οι ομαδικές προπονήσεις της Δευτέρας των μελών του ΣΔΥ Βόλου άλλαξαν μέρος συνάντησης και θα ξεκινάνε από το στάδιο ΕΑΚ. Οι προπονήσεις θα γίνονται είτε στο στάδιο, είτε προς την παραλία, ανάλογα της προτίμησης των συμμετεχόντων κάθε φορά. Αρχίζουν στις 17.30 και μπορεί να μετέχει όποιος θέλει, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου