ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Νίκη Βόλου δίπλα στους σεισμόπληκτους

η-νίκη-βόλου-δίπλα-στους-σεισμόπληκτο-913413

Με σύνθημα «Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας» η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων Blue Club «Π. Ντοκούζης» Θ.3, έχουν ξεκινήσει Μαραθώνιο αγάπης και συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες σε Τουρκία και Συρία.

Όπως τονίζεται στην κοινή καμπάνια της ΠΑΕ και των φιλάθλων: «Τις τελευταίες ημέρες, οι γείτονές μας μάς έχουν ανάγκη. Ο φονικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές οδηγώντας στο θάνατο χιλιάδες ζωές. Σύσσωμη η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων αυτής της τραγωδίας».

Μάλιστα, κατόπιν επικοινωνίας μας με την Τουρκική πρεσβεία στη Θεσσαλονίκη και σε σύμπραξη με τον κ. Παρμενίωνα Χαρμάνη και την κουζίνα αλληλεγγύης «Ο Άλλος Άνθρωπος» (αναμένεται να μαγειρέψει στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας τις επόμενες μέρες) συγκεντρώνονται καθημερινά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο «Παντελής Μαγουλάς» (αίθουσα Blue Club) από τις 12:00 έως τις 17:00.

Αρωγός αυτής της προσπάθειας ο κ. Ζήσης Ντελόπουλου, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τις μεταφορές των ειδών πρώτης ανάγκης στα σημεία αποστολής (Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

«Ξέρουμε πως για ακόμα μια φορά ο κόσμος της Νίκης (και όχι μόνο) θα κάνει αυτό που πρέπει. Γιατί μπροστά στον ανθρώπινο πόνο είμαστε όλοι ίσοι», επισημαίνεται στο κάλεσμα των κυανόλευκων.

Τα είδη που ζητήθηκαν και έχουν ανάγκη οι σεισμόπληκτοι είναι τα εξής:

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ

(Ενήλικες και παιδιά)

Παλτά-Μπουφάν

Αδιάβροχα

Μπότες-Γαλότσες

Μπλούζες

Παντελόνια

Γάντια

Κασκόλ

Σκουφάκια

Κάλτσες-μη χρησιμοποιημένες

Εσώρουχα-μη χρησιμοποιημένα

ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ

Σκηνές

Στρώματα (για σκηνές)

Κουβέρτες

Υπνόσακοι

Σόμπες υγραερίου-θερμάστρες

Θερμός

Φανάρια χειρός

Powerbank

Φορτιστές μπαταριών

Τρόφιμα μακράς διάρκειας-Κονσέρβες

Παιδικές τροφές

Παιδικές πάνες-Σερβιέτες

Προϊόντα υγιεινής και καθαριότητας.

Σήμερα Τρίτη 14/2 η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Σήμερα Τρίτη 14/2 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Αυτή έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Η Γ.Σ. χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη, καθώς θα συζητηθεί το θέμα της Υπεκμίσθωσης πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  • Υπεκμίσθωση πρώην αμαξοστάσιου ΓΑΙΑΟΣΕ σε εταιρία για τη δημιουργία αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων.
  • Διάφορα θέματα.

Λόγω της κρισιμότητας της Γ.Σ. θα τηρηθεί αυστηρά η συμμετοχή μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης του ποσού στο λογ/σμο της Ερασιτεχνικής μετά από συνεννόηση με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ. 24210-85221.

Το Σάββατο 18/2 η κοπή πίτας

Η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας το ερχόμενο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΛΙΜΝΗ» στη Ν. Ιωνία στο πάρκο «Ανδρέας Βαλαχής». Η οργάνωση και τα έσοδα της λαχειοφόρου της εκδήλωσης αποφασίστηκε να διατεθούν στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Κοπή της πίτας για τους Blue Angels

Ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Angels «Β. Κωστής», θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς τους την ερχόμενη Παρασκευή 17/2 και σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Τη φετινή χρονιά κυριαρχεί η συσπείρωση και το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα μας, γι’ αυτό και εμείς έτσι θα συνεχίσουμε. Καλούμε όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου στην ετήσια κοπή πίτας του συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί στο BRO Sports cafe στη Νέα Ιωνία, την Παρασκευή17/2 και ώρα 20:00. Σας περιμένουμε όλους».

Συνάντηση με Μπαλτάκο

Όσον αφορά την αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2, η αρμόδια επιτροπή «σωτηρίας», θα έχει συνάντηση σήμερα Τρίτη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, με τις αντιδράσεις αλλά και τις κινητοποιήσεις να μην σταματούν εδώ.

Μετά το νέο βίντεο της καμπάνιας για τα «ψίχουλα» από τη φορολόγηση του στοιχήματος, διοργανώτρια αρχή της SL2 και ΠΑΕ συνεχίζουν τον αγώνα του προκειμένου να δικαιωθούν.

Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί στο προηγούμενο ΔΣ, η αρμόδια επιτροπή θα πραγματοποιησεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο σήμερα Τρίτη (14/2) στις 12:00.

Την επιτροπή της SL2 που θα έχει ραντεβού με τον κ. Μπαλτάκο αποτελούν o πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά), Νταβέλης (ΠΑΕ ΑΕΛ), Μονεμβασιώτης (ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης), Τσιολέκας (ΠΑΕ Athens Kallithea), Παπακωνσταντίνου (ΠΑΕ Νίκη Βόλου).

Νέο βίντεο της SL2

Στο μεταξύ η Super League 2 συνεχίζει την καμπάνια της για τα «ψίχουλα» από τη φορολόγηση του στοιχήματος και στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media χθες, τονίζεται: «Χιλιάδες φίλαθλοι βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό. Ζητάμε τη νόμιμη και δίκαιη επιδότηση μας, για να κρατήσουμε ζωντανή την Super League 2. Για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, σε ολόκληρη την Ελλάδα»!

Kάλεσμα Αυγενάκη για επιστροφή

Να επιστρέψουν στα γήπεδα καλεί ξανά τις ομάδες της Super League 2 με δηλώσεις του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μιλώντας από το Ηράκλειο στην ΕΡΤ ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως για να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα τους θα πρέπει όπως είπε οι ομάδες να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Αναλυτικότερα η δήλωση που έχει παραχωρήσει έχει ως εξής: «Διάβασα την ανακοίνωσή τους… Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε και να είναι έτοιμοι να δεσμευτούν για συγκριμένες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα κάνουν το δικό τους πρωτάθλημα, το δικό τους προϊόν, πολύ καλύτερο. Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρώ ότι όποιες (άλλες) κινήσεις είναι στον αέρα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου