ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη, ισοπαλία αλλά και ήττα για τους μικρούς του Βόλου

νίκη-ισοπαλία-αλλά-και-ήττα-για-τους-μι-913406

Μία νίκη, μία ισοπαλία, αλλά και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των «μικρών» της ΠΑΕ Βόλος το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αρχικά, μεγάλη νίκη με 3-1 πέτυχε η K17 του Βόλου επί της ΑΕΛ, για την 10η αγωνιστική της Super League K17 με δυο γκολ από τον Θεοχάρη και ένα του Νταβλαμάνου.

ΒΟΛΟΣ: Κόκκορης, Γεωργιτζίκης, Λυκουρίνος, Λουλούδης, Σακελλάρης, Κουκουφίκας, Αλεξιάδης, Γκουγκούλης (68’ Παππάς), Καπετάνος (74’ Νταβλαμάνος), Θεοχάρης (60’ Χάνος), Ιωαννίδης (74’ Νικούδης).

Για την 13η αγωνιστική της Super League Κ15, Πανσερραϊκός και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι με 3-3 με τα βολιώτικα γκολ απο τους Καραγκούνη, Χάνο και Λ.Ράϊο

ΒΟΛΟΣ: Τζέκας, Καραλής, Βελετζάκος, Καραγκούνης, Μπιλιτσάκης, Σχώρης, Παπαστεργίου, Κρομμύδας, Αυλογιάρης, Ράιος Γ. ενώ έπαιξαν και οι: Χαλιμούρδας, Μαυρουδής, Ράιος Λ., Μπαλαμιώτης, Χάνος.

Τέλος, η ομάδα Κ19 έχασε με 2-3 από τον Ατρόμητο, έχοντας για σκόρερ τους (40’) Νταιλιάνι, (47′) Παπαθανασίου, ενώ για την ομάδα του Περιστερίου σκόραραν οι: (37′) Ουγκέν, (53’) Γιαματζίδης, (57’) Αμπαρτζίδης.

ΒΟΛΟΣ: Αυγερινός, Σίμος (58’ Γραβριηλίδης), Μαλαμούλης, Καραστέργιος (68’ Ζαχαρούλης), Τριανταφύλλου, Τσελεμπάκης, Στεργίου (75’ Δήμου), Αιχμαλωτίδης (68’ Τζαφέρι), Νταιλιάνι, Παπαθανασίου, Κασιούρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου