ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή πίτας της κολύμβησης της Νίκης (photos)

σε-γιορτινή-ατμόσφαιρα-η-κοπή-πίτας-τη-911596

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας η κοπή πίτας για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε: «Μετά την ευλογία του π. Βασιλείου Μιχάλαρου, ακολούθησε η κοπή από τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Στέργιο Φάτση, που μας τίμησε με την παρουσία του, απευθύνοντας ένα χαιρετισμό και ευχές.

Σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή, τα παιδιά πήραν το κομμάτι τους, όπως και οι προπονητές, το προσωπικό του τμήματος καθώς και τα μέλη της Δ.Ε.

Σε κάθε τμήμα αναδείχθηκε ο τυχερός στον οποίο δόθηκε ένα δώρο.

Λόγω ασθένειας εξαιτίας των ιώσεων, αρκετά παιδιά τόσο από την αγωνιστική και προαγωνιστική, όσο και από τα τμήματα της ακαδημίας και εκμάθησης δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη γιορτή. Το κομμάτι τους θα τους περιμένει με την ανάρρωσή τους και με την ευκαιρία να τους ευχηθούμε περαστικά και καλή επάνοδο στις προπονήσεις.

Ακολούθησε παιχνίδι στο νερό, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά, αφού οι προπονήσεις των αγωνιστικών τεχνικής και κλασικής συνεχίστηκαν κανονικά, καθώς οδηγούμαστε σε αγωνιστική δράση τον Φεβρουάριο.

Οι τυχεροί της χρονιάς είναι:

Εκμάθηση/baby swimming: Μιχάλαρου Στεφανία

Ακαδημίες: Σεμεργελή Ιωάννα

Προαγωνιστική: Καρτσάκης Δημήτρης

Αγωνιστική: Μαυροπούλου Σίσσυ.

Από το διοικητικό και προπονητικό δυναμικό, τυχερή αναδείχθηκε η κ. Πόπη Αποκρεμιώτη.

Σε όλους τους τυχερούς δόθηκε από ένα δώρο του τμήματος. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου