ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα μαγνησιώτικη μάχη στη Γ’ Εθνική μπάσκετ

νέα-μαγνησιώτικη-μάχη-στη-γ-εθνική-μπ-910723

Μετά το ματς Αγριά-Ανόρθωση την περασμένη βδομάδα, σήμερα υπάρχει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μία νέα μαγνησιώτικη μάχη, καθώς στον Αλμυρό ο Γ.Σ.Α. υποδέχεται την Αγριά στις 17:00.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Νάνη είναι το φαβορί και αν επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους, θα πάρουν το 14ο ροζ φύλλο αγώνα και θα παραμείνουν στην κορυφή μαζί με τους Σοφάδες, που έχουν εύκολο έργο στην έδρα τους με τον Αχέροντα Καναλακίου.

Για μία ακόμη φορά θα λείψει λόγω διαστρέμματος ο Κοντοστάθης για τους Αλμυριώτες, που παρά αυτήν την απουσία θα ανοίξουν το ροτέισον και πάλι, όπως και στον προηγούμενα αγώνα με τα Ιωάννινα BC, και με μεγάλη ενέργεια στην άμυνα θα προσπαθήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Από την άλλη στην Αγριά, που δεν υπάρχουν απουσίες, γνωρίζουν τη μεγάλη δυσκολία της αναμέτρησης και θέλουν να δείξουν εκ διαμέτρου αντίθετο πρόσωπο με το ματς του α’ γύρου, το οποίο έχασαν με 40 πόντους διαφορά, και να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, πριν η ομάδα μπει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με ματς που πρέπει να διεκδικήσει.

Σε ό,τι αφορά την Ανόρθωση, μετά την ήττα από την Αγριά δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας στο σημερινό κομβικό ματς με την Αμφισσα στο ΕΑΚ του Βόλου (17.00). Η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη θέλει να κάνει το 2-0 απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, την οποία έχει κερδίσει και στον πρώτο γύρο με 69-74, έχοντας έτσι μία νίκη παραπάνω απ’ αυτήν.

Στην προσπάθειά της για το 7ο ροζ φύλλο η Ανόρθωση θα έχει διαθέσιμο τον Τσιακλάγκανο, που επιστρέφει, προπονούμενος όλη τη βδομάδα. Ωστόσο, πέρα από την απουσία για μία ακόμη φορά του τραυματία Μπόγδανου, εκτός θα είναι, όπως όλα δείχνουν, και ο Σταθούρος λόγω υψηλού πυρετού και οξείας βρογχίτιδας, ενώ αμφίβολος είναι ο Ιλτσογλου, που λόγω ίωσης έχει χάσει προπονήσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα (16η, 17:00)

Αμπελώνας-Α.Ο. Τρίκαλα

Γιαννούλης-Παπαγιώτης (Αθανασόπουλος)

Σοφάδες-Αχέρων Καναλακίου

Γεωργουσόπουλος-Κοντοστάθης (Μάνασης)

Ανόρθωση-Αμφισσα

Κώνης-Κασούμης (Μηναρετζόπουλος)

Γ.Σ. Αλμυρού-Αγριά

Γιατρόπουλος-Λυτρουσυγκούνης (Γκουντέλιας)

Παραμυθιάς-Ιωάννινα ΣΚ

Παπανικολάου Γ.-Λυγούρας (Τσιγγέλης)

Ρεπό: Τιτάνες Παλαμά

Βαθμολογία

  1. Σοφάδες 28
  2. Γ.Σ. Αλμυρού 28
  3. Α.Ο. Τρίκαλα 27
  4. Τιτάνες Παλαμά 26
  5. ΣΚ Ιωάννινα 25
  6. Παραμυθιά 23
  7. Ανόρθωση 21
  8. Αμπελώνας 21
  9. Αμφισσα 20
  10. Αγριά 19
  11. Αχέρων Καναλακίου 16
  12. Νίκαια 13

*Η Νίκαια έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου