ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα αίθουσα εκγύμνασης για τον στίβο της Νίκης

νέα-αίθουσα-εκγύμνασης-για-τον-στίβο-τ-909941

Από προχθές Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου παραδόθηκε προς χρήση στους αθλητές του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» η νέα αίθουσα εκγύμνασης.

Μαζί με την αίθουσα βαρών, την αίθουσα παγοθεραπείας, τις αίθουσες αποκατάστασης και το κλειστό προπονητήριο ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση όλων των μισθωμένων χώρων για την καλύτερη προετοιμασία τόσο των αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας όσο και των αθλητών της ακαδημίας του τμήματος.

Ο νέος χώρος περιλαμβάνει πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο με χώρους αποδυτηρίων, γραφείο προπονητών και χώρο ιατρείου.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, Γιώργος Τάκης: «Επενδύσαμε με ίδιους πόρους την τελευταία τριετία, εκτοξεύοντας τον σύλλογό μας πανελλαδικά και φθάνοντας αγωνιστικά στην 32η θέση για το 2022 σε 400 σωματεία στίβου του ΣΕΓΑΣ.

Καταφέραμε και προσφέρουμε στους γονείς για την άθληση των παιδιών τους τις καλύτερες συνθήκες άθλησης στις καλύτερες πλέον εγκαταστάσεις της χώρας. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ βρίσκεται πλέον στην ελίτ του ελληνικού στίβου. Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς για την υποστήριξη τους και για την αναγνώριση του έργου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου