ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκίνηση στην κοπή πίτας των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης

συγκίνηση-στην-κοπή-πίτας-των-βετεράν-909932

Μπορεί για λόγους υγείας να μην μπορούσε να δώσει το παρών, αλλά ο Γιώργος Μαστρογιάννης, αγαπημένος όλων των Νικιωτών, είχε την τιμητική του στην κοπή της πίτας των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, που έγινε προχθές το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο «Το Καστέλι».

Κι αυτό γιατί του έγινε απονομή πλακέτας, την οποία παρέλαβε για λογαριασμό του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Βασίλης Βενέτης, από τον 95χρονο παλαίμαχο της Νίκης Βόλου, Μανώλη Παρασκευά, που θεωρείται «πατριάρχης» όλων των Βετεράνων.

Η βράβευση του απόντα Γιώργου Μαστρογιάννη συνοδεύτηκε με εγκάρδιες ευχές για γρήγορη ανάρρωση και δημιούργησε έντονη συγκίνηση στην εκδήλωση, την οποία λάμπρυναν, όπως αναμενόταν, με την παρουσία τους όλες οι γενιές των Βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Βροντερό παρών έδωσε και η χρυσή ομάδα του 1960-1966 με τους Κασαπλέρη, Καραηλιού, Κολοβό, Παπαπούλιο, Λεφάκη, και Νάνο, ενώ την κοπή πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης, ο προπονητής της Νίκης Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Μάνος Αποστολίδης και οι εκπρόσωποι των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών, Β. Αρβανιτόπουλος και Ζ. Ζαχείλας.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων τίμησε τους παλαιμάχους Γ. Αϊβαλιώτη (σ.σ. την απονομή έκανε ο Στέργιος Φάτσης) και Ν. Φράγκο (σ.σ. την απονομή έκανε ο Βασίλης Βενέτης) για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Π. Καϊκλής, που κέρδισε το φλουρί.

Τον Γ. Αϊβαλιώτη, που είχε, όταν έπαιζε, το παρατσούκλι «Αγιάλα», τίμησε ο Στ. Φάτσης
Ο Βασίλης Βενέτης (στο μέσον) βράβευσε τον Ν. Φράγγο (δεξιά)
Ο πρόεδρος των Βετεράνων, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, κόβει την πίτα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου