ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τυχερό το ποδοσφαιρικό τμήμα η κοπή πίτας του Blue Club (photos)

με-τυχερό-το-ποδοσφαιρικό-τμήμα-η-κοπή-909724

Την πίτα του έκοψε χθες βράδυ στο κατάμεστο FRIENDS pub ο δυναμικός σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Νίκης, Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» Θύρα 3.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Την εκδήλωση τίμησαν τόσο η ποδοσφαιρική όσο και η μπασκετική ομάδα. Το παρών από το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Βενέτης, ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος, οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Γρομητσάρης, Βαγγέλης Ανδρέου και Αντώνης Αναστασίου, ο γενικός αρχηγός Αποστόλης Κουφογεώργος και ο διευθυντής της ΠΑΕ, Ανδρέας Κικίλιας.

Από την ανδρική ομάδα μπάσκετ, ήταν εκεί ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουντζόγλου, ο προπονητής Ανδρέας Μαύρος και οι παίκτες Νίκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Βρεττάς και Δημήτρης Τσεσμετζίδης.

Στο Friends pub επικράτησε το αδιαχώρητο, με τη νικιώτικη βραδιά να ξεκινά με συνθήματα και με τον χαιρετισμό από τον αντιπρόεδρο του Blue Club, Γιάννη Καραγιάννη, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Παντελής Μαστρογιάννης.

Στην πίτα αντιστοιχούσε και ένα κομμάτι για κάθε τμήμα του συλλόγου της Νίκης και το φλουρί κέρδισε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Να τονιστεί ότι στους παίκτες των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ δόθηκαν δώρο μπλουζάκια του Blue Club.

Τα μέλη του Blue Club, Αποστόλης Παναγιώτου και Κωστας Λουράκης
Από αριστερά οι κ.κ. Μεϊκόπουλος, Παπαπέτρου, Βενέτης και Φάτσης
Ο αντιπρόεδρος του Βlue Club, Γιάννης Καραγιάννης
Ο πρόεδρος του Blue Club, Παντελής Μαστρογιάννης, που έκανε ένα μικρό … σαρδάμ με το όνομα του Στέργιου Φάτση
Από αριστερά οι Νίκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσεσμετζίδης, Ανδρέας Μαύρος και Δημήτρης Κανούλης από την ομάδα μπάσκετ της Νίκης
Από αριστερά Βαγγέλης Ανδρέου, Παντελής Μαστρογιάννης, Αντώνης Αναστασίου και Χρήστος Γρομητσάρης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου