ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γνώρισαν το ίνδαλμά τους οι αθλητές του Ατλαντα

γνώρισαν-το-ίνδαλμά-τους-οι-αθλητές-το-909203

Στην ημερίδα κλειστού στίβου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο οι αθλητές του Ατλαντα Βόλου.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Όλα τα παιδιά έκαναν ατομικά ρεκόρ και είχαν πολύ καλή παρουσία.

Πιο συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια μας Ελένη Μαρία Βιδούρη για πρώτη φορά πλέον στα ψηλά εμπόδια κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της (Κ20) και την 2η στο σύνολο με επίδοση 9.12. Συμμετείχε επίσης στα 60 απλά με επίδοση 8.17.

Η Στυλιανή Σκιαθίτη κατέκτησε την 1η θέση στα 60 εμπόδια (Κ16) με επίδοση 9.56, συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Ο Θανάσης Γεραμπίνης για πρώτη φορά στα ψηλά εμπόδια στάθηκε αξιοπρεπέστατα δίπλα σε κορυφαίους Έλληνες αθλητές του αγωνίσματος και με επίδοση 8.92 κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του (Κ23) και την 7η συνολικά.

Τα αγόρια μας Ρωμανός Σταθούρος και Χρήστος Τακτικός συμμετείχαν και εκείνοι στο αγώνισμα των εμποδίων (Κ18) και πέτυχαν και οι δύο τους ατομικά ρεκόρ, κατακτώντας την 5η και 6η θέση αντίστοιχα με επιδόσεις 8.71 & 8.77 και έδειξαν βελτιωμένοι. Αγωνίστηκαν επίσης και στα 60 απλά (Τακτικός 7.43, Σταθούρος 7.53).

Τα κορίτσια μας Εύη Μαϊπά και Δέσποινα Τσιγαρίδα αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε κλειστό στίβο στο αγώνισμα του τριπλούν και κατέλαβαν την 12η και 13η θέση αντίστοιχα με επιδόσεις 10.23 και 10.09.

Επίσης το βάπτισμα του πυρός στον κλειστό στίβο πήρε η Χριστίνα Χλέμπου στο αγώνισμα των 60 μέτρω, όπου πέτυχε επίδοση 9.14.

Τα παιδιά συνόδεψε ο προπονητής τους Δημήτρης Θεοχάρης.

Επίσης με την παρουσία τους στους συγκεκριμένους αγώνες οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον κορυφαίο Έλληνα εμποδιστή της τελευταίας δεκαετίας και ίνδαλμά τους Κώστα Δουβαλίδη, με τον ίδιο να πραγματοποιεί τον πρώτο του αγώνα για φέτος!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου