ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκεπετάρης, Γκογκινούδης, Αγόρος, Τσονάκης στον Αστέρα Ριζ.

σκεπετάρης-γκογκινούδης-αγόρος-τσον-909182

Σε τέσσερις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο πρωτοπόρος της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ Αστέρας Ριζομύλου.

Αρχικά, ανακοινώθηκαν οι Σκεπετάρης και Γκογκινούδης: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο ακόμη πολύ σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αυτές του επιθετικού Γιώργου Σκεπετάρη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερμή Καλαμαριάς, Σάντος Θεσσαλονίκης, Αγία Παρασκευή και Πανιώνιο Ν. Ιωνίας, και του Ριζομυλιώτη σέντερ φορ Βαγγέλη Γκογκινούδη, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θησέα Αγριάς και συνέχισε στην ομάδα της Ένωσης Λεχωνίων, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Τους καλωσορίζουμε στον Αστέρα και τους ευχόμαστε υγεία και να βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Ακολούθησαν οι Αγόρος και Τσονάκης: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ακόμη δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ο λόγος για τους Τριαντάφυλλο Αγόρο και Χρήστο Τσονάκη.

Ο Τριαντάφυλλος είναι 19 ετών, είναι επιθετικός κι έχει αγωνιστεί σε Α.Ε. Διμηνίου, Κολλέγιο Νίκης, Κ17 Νίκης Βόλου και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Άνθιμος Γαζής.

Ο Χρήστος είναι 22 ετών κι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Εχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Μαγνησιακό, Κολλέγιο Νίκης Βόλου, Δόξα Βύρωνα, Αθηναϊκό και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Α.Ο Καλαμακίου.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου