ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη προπόνηση για Σκύφτα στον Ολυμπιακό Βόλου

πρώτη-προπόνηση-για-σκύφτα-στον-ολυμπ-909082

Ο Κώστας Σταματίου, με δεδομένο ότι το επόμενο ματς του Ολυμπιακού Βόλου είναι το προσεχές Σάββατο με τον Μακεδονικό Φούφα στη Νεάπολη, δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Ετσι, παρότι έπαιξαν χθες Δευτέρα με τον Α.Ο. Χανιώτης, τους προπόνησε κανονικά σήμερα Τρίτη στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών, αφού πρώτα τους μίλησε στα αποδυτήρια για σχεδόν μισή ώρα.

Η σημερινή ήταν η πρώτη προπόνηση για τον Γιώργο Σκύφτα, τον 21χρονο παίκτη (γεννημένο στις 22/11/2001), που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο γιος του Θοδωρή Σκύφτα, που έχει περάσει από τη Νίκη ως συνεργάτης του Ράτκο Ντόστανιτς, ήταν στο πρώτο εξάμηνο στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίον δεν αγωνίστηκε, ενώ πιο μπροστά ήταν στον Αμβρακικό Λουτρού και στον Αγιο Ματθαίο Κέρκυρας (σ.σ. κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο).

Υπήρξε ακόμη μέλος του Διαγόρα Στεφανοβικείου, τη χρονιά που στέφθηκε πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (σ.σ. τη σεζόν 2020-21), προερχόμενος από την Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο Σκύφτας παίζει τόσο ως αριστερός μπακ-χαφ όσο και ως στόπερ και θα αποτελέσει ακόμη μία λύση για την τεχνική ηγεσία, έχοντας και την εμπειρία της κατηγορίας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου