ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς αήττητο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

χωρίς-αήττητο-στα-πρωταθλήματα-της-επ-909029

Μετά τις πρώτες ήττες για Μαγνησιακό και Σκιάθο σε Α’ και Β’ κατηγορία από Θησέα και Πανιώνιο αντίστοιχα

Με τις πρώτες ήττες του Μαγνησιακού στην Α’ και της Σκιάθου στη Β’ Κατηγορία δεν υπάρχει πλέον αήττητη ομάδα στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ, ενώ με την πρώτη νίκη του Απόλλωνα Καναλίων, μόνο μια ομάδα, η Δήμητρα Ευξεινούπολης, παραμένει χωρίς νίκη!

Επιμέλεια:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην Α’ Κατηγορία μετά τη 12η αγωνιστική και την πρώτη ήττα του πρωτοπόρου Μαγνησιακού μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου, η Αγία Άννα μείωσε τη διαφορά στους 2 βαθμούς.

Ο Μαγνησιακός έχασε το αήττητο, με τον Θησέα να κερδίζει 2-4, με την ομάδα της Αγριάς να συνεχίζει μια παράδοση που την θέλει να υπερέχει στις 20 τελευταίες συναντήσεις των δυο ομάδων με 14 νίκες εκ των οποίων οι 7 είναι εκτός έδρας.

Στην επόμενη αγωνιστική που θα κριθεί ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα, ο Μαγνησιακός θα υποδεχθεί την ΑΕ 2002, που είναι αήττητη για 4 συνεχόμενα ματς και η Αγία Άννα, αήττητη εντός έδρας, θα παίξει με τον Τοξότη.

Για την ΑΕ 2002 η τελευταία της νίκη ήταν η πρώτη ως γηπεδούχος, ενώ νίκη έδρας δεν έχει η Ακρόπολη, η οποία παίζοντας στο Σέσκλο δεν έχει ούτε και γκολ, αλλά και φυσικά η Δήμητρα, ενώ το αήττητο της έδρας εκτός από την Αγία Άννα διατηρεί και ο Ρήγας Φεραίος.

Στα γκολ της μεγάλης κατηγορίας με τα 30 της 12ης αγωνιστικής, φτάσαμε τα 314 με 126 σκόρερ με τον Παπαδημητρίου να έχει σχεδόν τα μισά που έχει η Αγία Άννα με την καλύτερη επίθεση (43) για την οποία έχουν σκοράρει 7 παίκτες σε αντίθεση με τον Μαγνησιακό που έχει πολυφωνία με 16 ποδοσφαιριστές του να έχουν σκοράρει.

Οι σκόρερ

21 ΓΚΟΛ: Ιάσων Παπαδημητρίου (Αγία Άννα)

13 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Γάρος (Ρήγας)

12 ΓΚΟΛ: Γιάννης Αραπίτσας (ΓΣΑ)

7 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Παρίσης (ΑΕ 2002)

6 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Σέττος (Αγία Άννα), Μάριος Φουρκιώτης (Πύρασος), Τάσος Τσελεπής (Αγία Αννα), Δημήτρης Γκλαβίνης (Σαρακηνός), Κώστας Σιόβας (Ρήγας), Ροτζέριο Μάρτινς (Πύρασος)

5 ΓΚΟΛ: Σταύρος Βουρδάκης (Μαγνησιακός), Νίκος Παγώνης (Ακρόπολη), Γιώργος Αλμασίδης (Θησέας), Μάριος Κομπούρας (Αίας), Γιώργος Δημητρίου (Αίας)

4 ΓΚΟΛ: Γιάννης Καρέτα (Αγία Άννα), Θανάσης Αραμπατζής (Σαρακηνός), Κώστας Οικονόμου (Μαγνησιακός), Αλέξανδρος Σιώμος (Μαγνησιακός), Κώστας Αλαμάνης (Θησέας), Θανάσης Γκαραβέλας (Πύρασος), Σωτήρης Κατσιγιάννης (Πύρασος), Γιώργος Κωνσταντάκος (Τοξότης)

3 ΓΚΟΛ: Στέλιος Νάκας (Θησέας), Γιώργος Στουρνάρας (Δήμητρα), Πάνος Κοντοβάς (ΓΣΑ), Μάνθος Χειλάς (ΓΣΑ), Γιώργος Μπασαγιάννης (ΓΣΑ), Περικλής Χριστίδης (Μαγνησιακός), Δημήτρης Σιάτρας (Μαγνησιακός), Αντώνης Τζοβάρας (ΑΕ 2002), Θανάσης Μπιρμπίλης (Αίας), Αρης Κόρδα (ΑΕ 2002), Σκέρντι Σουλάι (ΑΕ 2002), Τάσος Μπουμπούκης (Πύρασος), Γιάννης Καραγιώργος (Πύρασος).

Στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΘ και για την 9η αγωνιστική ήρθε η πρώτη ήττα για την Σκιάθο (2-1 απο τον Πανιώνιο) και ο πρωτοπόρος Αστέρας Ριζομύλου που κέρδισε στις Μικροθήβες αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 5 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τρεις ομάδες στο -7.

Τα γκολ με τα 20 που σημειώθηκαν έφτασαν τα 161 στην κατηγορία με τον Τσουπαρέλο της Σκοπέλου (που κέρδισε 6-0), να γίνεται ο πρώτος που σκοράρει 5 φορές σε ένα ματς, ενώ στο πιο μεγάλο σκορ, στο Πανιώνιος-Άνθιμος Γαζής 7-2, υπήρχαν 7 διαφορετικοί σκόρερ.

Οι σκόρερ

12 ΓΚΟΛ: Κώστας Τσουπαρέλος (Σκόπελος)

11 ΓΚΟΛ: Γιώργος Κιπτίου (Πανιώνιος)

8 ΓΚΟΛ: Τάσος Χούμπλης (ΑΠΟΒ)

6 ΓΚΟΛ: Κώστας Γουτούλης (Αστέρας)

5 ΓΚΟΛ: Νίκος Κούκιος (Αγία Παρασκευή)

4 ΓΚΟΛ: Άγγελος Κίτσας (Άνθιμος Γαζής), Κρίστιαν Τζελάι (Σκιάθος), Φίλιππος Παρθένης (ΑΠΟΒ), Παντελής Σαββίδης (Διαγόρας)

3 ΓΚΟΛ: Ανδρέας Τίτου (Μυρμιδόνες), Μάριος Καραγιαννόπουλος (Άνθιμος Γαζής), Ελιοτ Πρίφτι (Σκιάθος), Γιώργος Φλώρος (Αστέρας), Γιώργος Τζίκας (Διαγόρας), Βαγγέλης Μηνάς (Σκόπελος).

Στη Γ’ Κατηγορία ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας έκανε το ρεπό του και η ΑΕ Χλόης και ο Αχιλλέας προσπέρασαν στο +2 στην κορυφή, ενώ την επομένη αγωνιστική έχει ρεπό και η Χλόη!

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Απόλλων Καναλίων που ενώ στα ματς έδρας δεν είχε πετύχει και γκολ τώρα σκόραρε 6 φορές! Με τα 25 γκολ της 8ης αγωνιστικής τα γκολ στην κατηγορία έγιναν 171.

Οι σκόρερ

11 ΓΚΟΛ: Θανάσης Κατσαβριάς (Αχιλλέας)

7 ΓΚΟΛ: Χρήστος Μπουρνάκης (Ατρόμητος)

6 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Σιαφαρίκας (Ν.Α. Νίκης), Κλίντον Κιόσκου (Αχιλλέας), Στέφανος Πριτσίνης (Ελευθεριακός)

5 ΓΚΟΛ: Θόδωρος Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Κώστας Γιαννακούρας (Ατρόμητος), Ελντίν Νιτσάι (Κένταυρος), Θοδωρής Γκινίδης (Ν.Α. Νίκης), Χρήστος Βαΐτσης (Χλόη), Μιχάλης Επιτροπάκης (Λεχώνια)

4 ΓΚΟΛ: Μιχάλης Νικολάου (Ηρακλής), Φοίβος Παντελίδης (Ηρακλής), Γιώργος Μιχολίτσης (Χλόη)

3 ΓΚΟΛ: Χρήστος Βαβάλιος (Κανάλια), Κώστας Βούλγαρης (Ν.Α. Νίκης), Νίκος Κουσούλης (Ν.Α. Νίκης), Σεραφείμ Τανός (Χλόη).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου