ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταματίου: «Είμαστε σε φάση ποδοσφαιρικής επιβίωσης»

σταματίου-είμαστε-σε-φάση-ποδοσφαιρ-909009

Σε δήλωση που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Σταματίου, μετά την ισοπαλία 1-1 στη Νεάπολη χθες Δευτέρα με τον Α.Ο. Χανιώτης, αναφέρει ότι οι παίκτες ζουν καταστάσεις πίεσης άγνωστες σ’ αυτούς, αλλά κάνουν προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά: «Η πίεση για την επίτευξη ενός νικηφόρου αποτελέσματος και η ανάγκη να βγούμε από την επικίνδυνη ζώνη είναι μεγάλη και αυξάνεται, όταν αυτό δεν πραγματοποιείται. Είμαστε σε μία διαδικασία ποδοσφαιρικής επιβίωσης, καθώς πέρα από τα άτυχα αποτελέσματα έχουμε και προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών, τη στιγμή που το ρόστερ της ομάδας έχει μειωθεί ακόμη περισσότερο και οι προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση συναντούν μεγάλα εμπόδια.

Όλα αυτά επηρεάζουν την ψυχολογία των παικτών, που τέτοιες καταστάσεις πίεσης τους είναι άγνωστες. Κάνουν προσπάθειες με όλες τους τις δυνάμεις να αναστρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση και τελικά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό Φούφα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου