ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε μία ευκαιρία, απομένουν άλλες έξι

έχασε-μία-ευκαιρία-απομένουν-άλλες-έξ-908945

Ο Βόλος έχασε το περασμένο Σάββατο από τον Παναιτωλικό και μαζί την ευκαιρία να προσπεράσει στην 5η θέση τον Άρη και να αυξήσει τη διαφορά από τον 7ο Ατρόμητο, αλλά έχει ακόμη έξι ματς για να μείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Super League.

Παρότι και στο τρίτο παιχνίδι έδρας στον δεύτερο γύρο δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης

η βολιώτικη ομάδα είναι μέσα στον στόχο της και μπορεί να κρατηθεί σε θέση για playoffs, έχοντας μπροστά της τον 5ο Άρη με 31 βαθμούς και πίσω του τον 7ο Ατρόμητο με 25, ενώ εκείνη έχει 29 και βρίσκεται στην 6η θέση.

Στην επόμενη αγωνιστική (21η), την ερχόμενη Δευτέρα (6/2) στις 16:00 είναι το κομβικό ματς Λεβαδειακός-Βόλος, ενώ πιο καθοριστικό θα είναι αυτό στην 22η αγωνιστική την Κυριακή 12/2 στις 16:00 και στο Πανθεσσαλικό, όπου θα παίξουν Βόλος-Ατρόμητος. Στον Βόλο βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουν επιτυχίες πρώτα στη Λειβαδιά και μετά επί του Ατρόμητου.

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας θα ακολουθήσουν οι αγώνες:

23η, Σάββατο (18/2), 17:00

Παναθηναϊκός-Βόλος

24η, Παρασκευή (24/2), 20:00

Βόλος-Λαμία

25η, Κυριακή (5/3), 17:00

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος

26η, Κυριακή (12/3), 19:00

Βόλος-ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ Βόλος κατά Τσέτσιλα

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος στρέφεται κατά του διαιτητή Τσέτσιλα, που ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, χαρακτηρίζοντάς τον λίγο και ανεπαρκή και λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να διαιτητεύσει ούτε αγώνα παλαιμάχων ή φιλανθρωπικό.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη του στον αγώνα του Σαββάτου. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στη διαιτησία του Τσέτσιλα από τα Γρεβενά, ο οποίος απέδειξε το πόσο λίγος και ανεπαρκής διαιτητής είναι.

Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι της Ελληνικής Διαιτησίας να τον στείλουν στο… σπίτι του και να μην του επιτρέψουν να «σφυρίξει» ξανά αγώνα επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Αμφιβάλουμε δε αν μπορεί να διαιτητεύσει αγώνα παλαιμάχων ή ακόμα και αναμέτρηση για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οσο για τον κ. Παπαπέτρου, ο οποίος ήταν στο VAR δεν έχουμε να πούμε πολλά, διότι έχουμε αναφερθεί πολλάκις σε αυτόν. Οφειλε όμως να είναι πιο προσεκτικός και να υποδείξει επανάληψη του πέναλτι του Βόλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στεκόμαστε σε αυτή τη φάση».

Πυρά και από τη Λέσχη Φίλων Βόλου

Με ανακοίνωσή της και η Λέσχη Φίλων Βόλου καταγγέλλει καταστρατήγηση κανονισμών στο πέναλτι του Μπαριέντος καθώς υποστηρίζει πως έπρεπε να διαταχθεί επανάληψη.

Αναλυτικά: «Οι κανονισμοί καταστρατηγήθηκαν. ΜΕ ΤΟ 2-1 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ Ο Παπαπέτρου στο VAR και ο βοηθός Μαυρουδής δεν έκλειναν τα… μάτια!

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού με το που φεύγει η μπάλα από τα πόδια του Μπαριέντος, δεν πατά κανένα πόδι του στην γραμμή, την στιγμή που ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος: Το ένα πόδι πρέπει να είναι επάνω στην γραμμή του τέρματος!

Ο κ. Τσέτσιλας έπρεπε να διατάξει επανάληψη της εκτέλεσης, όμως δεν το έκανε.

Κάτι που δεν υπέδειξε – όπως είχε υποχρέωση να κάνει – και ο βοηθός του Μαυρουδής που έλεγχε την εκτέλεση.

Και το χειρότερο;

Ο Παπαπέτρου, ναι ο γνωστός Παπαπέτρου που ανακαλύπτει πέναλτι σε βάρος του Βόλου από το πουθενά, που ήταν στο VAR, εκείνη την στιγμή μάλλον θα έβλεπε κάποιο άλλο ματς και δεν είδε τίποτα στις τεράστιες οθόνες του δωματίου του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου