ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ομόνοια» ετών 41, γιόρτασε με την κοπή της πίτας της…

ομόνοια-ετών-41-γιόρτασε-με-την-κοπή-τ-908751

Μέσα σε ατμόσφαιρα οικογενειακής τέρψης, ευχών και …ελπίδων, η «Ομόνοια» Βόλου έκοψε το Σαββατόβραδο 28/1, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο ξενοδοχείο «Πάρκ» και γιόρτασε τα 41 χρόνια της.

Μετά τον καθιερωμένο κατά Σάββατο αγώνα της, στο γήπεδο του Αερινού, και με σκορ 5-1 των πρασίνων (σκόρερ Γ. Πολίτης 2, Δ. Θεοδώρου, Σωτ. Παρασκευάς, Γ. Καραΐσκος) επί των ερυθρών (σκόρερ ο Αντ. Καπάλας), τα μέλη της ομάδας με τα μέλη των οικογενειών τους και φίλους τους, επέστρεψαν στις χαρούμενες συνάξεις τους. Οργάνωσαν αυτό το γιορτάσι μετά από μεγάλο διάστημα αναστολής, λόγω κορονοϊού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Καλαϊτζάκης, μιλώντας στην εκδήλωση ευχαρίστησε τα μέλη και τις οικογένειές τους, καθώς και τους φίλους τους για την παρουσία τους. Εξέφρασε επίσης την προσδοκία να επαναληφθούν οι εκδρομικές εξορμήσεις της ομάδας, με εκτός έδρας αγώνες και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Συγκινητική ήταν και η έκπληξη που επιφύλαξε ο ίδιος να καλέσει επί… σκηνής, δίπλα του, μέλη της πρώτης διοίκησης του σωματείου μαζί και το τωρινό Δ.Σ. σε μια συνύπαρξη ευαρέσκειας για τον συναδελφικό συνδυασμό.

Πρώτος τυχερός της βραδιάς υπήρξε το μέλος της ομάδας Γ. Καραΐσκος (και σκόρερ στον αγώνα) που αναδείχθηκε με κλήρωση. Τον ευνόησε ο κλήρος που τράβηξε από την κληρωτίδα η μικρή Στεφανία, κορούλα του ζεύγους Παναγιώτη και Μαρίας Παπαρρίζου. Παράλληλος τυχερός ήταν ο Σπ. Καλλίας, επίσης μέλος της ομάδας, στο κομμάτι πίτας του οποίου έλαχε το φλουρί.

Ακολούθησαν δημοτικοί χοροί – συνδυασμός λεβεντιάς και κομψότητας χορευτών και χορευτριών, με επίλογο της ευχάριστης βραδιάς την ανταλλαγή ευχών για νέα ανταμώματα, πολύ σύντομα, στη ροή του χρόνου… Δ.-

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου