ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι αποδείξεων με Ηρακλή για τη Νίκη Βόλου

ντέρμπι-αποδείξεων-με-ηρακλή-για-τη-νί-908337

Με το μυαλό στην κατάκτηση των τριών βαθμών σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της Νεάπολης, η Νίκη Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 14:45 τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τη 13η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την απώλεια βαθμών με την ισοπαλία 2-2 στην έδρα του Αλμωπού, η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες και να διευρύνει το αήττητο σερί της, κατακτώντας την 6η νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου μέχρι σήμερα μετρά μόνο νίκες απέναντι σε Απόλλωνα Πόντου (3-0), Διαγόρα Ρόδου (3-0) και ΠΑΟΚ Β’ (2-0), κρατώντας την εστία της ανέπαφη!

Οι κυανόλευκοι έχουν δώσει ακόμη δύο εντός έδρας παιχνίδια, χρησιμοποιώντας το Πανθεσσαλικό, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με Βέροια (1-1) κι ενώ εκκρεμεί η έφεση των κυανόλευκων, αλλά και νικητές πιο πρόσφατα με τον Θεσπρωτό (2-0).

Νίκη και Ηρακλής έχουν συγκεντρώσει μετά από 11 παιχνίδια 20 βαθμούς, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετρά στα έξι τελευταία παιχνίδια με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της, πέντε νίκες και μία ήττα.

Εκτός ο Μέτσε

Με μοναδικό απόντα τον Νέτι Μέτσε, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς θα παραταχθεί σήμερα η Νίκη Βόλου.

Ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Πασχάλη Κάσσου, που επιστρέφει από τιμωρία, όπως και σε εκείνες του Χρήστου Γρομητσάρη, που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή επιστρέφει και πάλι μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Βέροια, ο Αντώνης Αναστασίου.

Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι: Μπάλλας, Λογαράς, Μορέιρα.

Στην κυανόλευκη αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης,

Κάσσος, Δημητρίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Ολαϊσόλα, Κριμιτζάς, Μιλούνοβιτς, Μιράντα, Τζιώρα, Ροχάνο και Σιαφά.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ηρακλή:

Τιμές εισιτηρίων: Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και εισιτήρια θα πωλούνται σήμερα από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Είσοδος: Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45).

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο και η είσοδος τους θα γίνεται από την οδό Αργέντη.

Σφυρίζει ο Δραγάτης

Ο Αλέξανδρος Δραγάτης θα διευθύνει τον σημερινό αγώνα Νίκη-Ηρακλής. Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, που έχει συναντήσει τη Νίκη μία φορά στις 27/10/19 (Αιγάλεω-Νίκη 2-0 για τη Football League), θα έχει βοηθούς του τους Καλλή (Αν. Αττικής) και Ισσά (Αθηνών). Χρέη τέταρτου θα έχει ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική.

Ανακοίνωση των Blue Angels

Σε ανακοίνωσή τους οι Blue Angels τονίζουν: «Η ομάδα παίζει με αντίπαλο τον Ηρακλή. Επιβάλλεται όλοι να είμαστε εκεί, δίπλα στην ομάδα. Ραντεβού στις 12:00 στην «Κλούβα» για τον αγώνα της Κ19 και μετά θα ακολουθήσει πορεία για το γήπεδο της Νεάπολης».

Κόβουν πίτα οι Βετεράνοι

Την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 στην ταβέρνα «το Καστέλι» οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης και ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου