ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει το καθοριστικό ματς της Δευτέρας και ενισχύσεις

περιμένει-το-καθοριστικό-ματς-της-δευ-907993

Στο μεθαυριανό παιχνίδι της Δευτέρας έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός Βόλου, θεωρώντας το καθοριστικό στο να υπάρξει καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον ΑΟ Χανιώτη Χαλκιδικής στη Νεάπολη και ποντάροντας και στη στήριξη του κόσμου, θέλει από αυτήν την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, να ξεκινήσει και ένα σερί νικών που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι συζητήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δυο είναι Βολιώτες, ενώ περιμένουν το επόμενο 48ωρο και την άφιξη στον Βόλο ενός Ισπανού επιθετικού αλλά και τον δανεισμό ενός μέσου από την ΑΕΛ.

Για το ματς της Δευτέρας τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή Κώστα Σταματίου ο Θανάσης Μαργαρίτης, που είχε ένα μικροτραυματισμό στο προηγούμενο ματς στην Καστοριά, αλλά και ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε για μέρες από ίωση.

Πάνω απ’ όλα πάντως ο Ολυμπιακός βλέπει το παιχνίδι της Δευτέρας ως αρχή της βαθμολογικής του ανάκαμψης, θέλοντας βελτίωση της αποτελεσματικότητας και νίκες.

Συνεχόμενες νίκες

Το ότι μόνο με συνεχόμενες νίκες μια ομάδα φεύγει από τα χαμηλά και πάει ψηλότερα φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου, αφού ο Πιερικός κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στην Κατερίνη έκανε σερί 5 νικών και έφτασε στη 2η θέση, όπου έμεινε και μετά την ήττα την περασμένη Κυριακή από την πρωτοπόρο Κοζάνη.

Επίσης, ο Δωτιέας Αγιάς που σε 3 ήττες δέχθηκε 13 γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κάνοντας μετά 5 νίκες σε 6 ματς (έχασε στην Καστοριά) βρέθηκε από τελευταίος 3ος, έχοντας πλέον δεχθεί 16 γκολ!

Ακόμη και η ΑΕΠ Κοζάνης που έχει τις περισσότερες ήττες (6) και έχει την χειρότερη άμυνα (21 γκολ) είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχει ισοπαλία, αλλά έχει 4 νίκες!

Η πρωτοπόρος και αήττητη Κοζάνη που οι μόνες απώλειές της ήταν στον Βόλο και στο Κεραμίδι με ισοπαλίες (1-1) έχει την καλύτερη επίθεση με 27 γκολ και τη μεγαλύτερη πολυφωνία (γκολ από 13 παίκτες) στο σκοράρισμα, αλλά και την καλύτερη άμυνα (3) με χαρακτηριστικό ότι δεν έχει παραβιαστεί η εστία της σε κανένα από τα 5 ματς που έδωσε στην Κοζάνη!

Ο Ολυμπιακός, έχοντας μόνο 6 γκολ από 5 παίκτες (Παπαϊωάννου, Ντινιωτάκης, Καρατσόλης, Σκοπελίτης και 2 ο Αναστασίου) έχει πιο κάτω του στα γκολ μόνο την Καστοριά που έχει 5 γκολ από 4 παίκτες!

Στον πίνακα των σκόρερ τρεις έμπειροι παίκτες μοιράζονται την κορυφή με 7 γκολ: Νίκος Κυπαρίσσης (Σβορώνος) Θανάσης Κανούλας (Κοζάνη), Θανάσης Τοπούζης (ΑΟ Χανιώτης) και ακολουθούν με 6 γκολ: Νίκος Χάϊτας (Μακεδονικός Φούφα), Δημήτρης Θεοδωρίδης (Κεραυνός Αγγελοχωρίου) και με 4 γκολ: Αλ. Πορτοκαλάς (Κεραυνός Αγγελοχωρίου), Χρ. Παπαδόπουλος (Πιερικός), Αλεξ. Σεχολάρι (Εθνικός Ν.Κ.).

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 – Α.Ο. Χανιώτη, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζεται στα γραφεία του Συλλόγου Αργοναυτών 32 (τηλέφωνο 2421181828) σήμερα Σάββατο 28/1/2023 και αύριο Κυριακή 29/01/2023 από τις 09:30 έως τις 14:00.

  • Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και από τα καφέ River Stop και Da Luz.
  • Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα υπάρχουν και στο εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης.
  • Γενική είσοδος 10 ευρώ.
  • Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών, θα εισέρχονται στον αγώνα δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου