ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από Δευτέρα νέα αρχή με παρόντες Μαργαρίτη, Θεοδωρόπουλο

από-δευτέρα-νέα-αρχή-με-παρόντες-μαργα-907618

Βλέποντας το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας ως αρχή της βαθμολογικής του ανάκαμψης, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει και εντείνει τις προσπάθειές του να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, καλύπτοντας έτσι και τις έως τώρα αποχωρήσεις.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί την Δευτέρα 30/1 με τον ΑΟ Χανιώτη Χαλκιδικής στη Νεάπολη, θέλοντας και πρώτη νίκη στο γήπεδο αυτό, με το ευχάριστο για τον προπονητή Κώστα Σταματίου να είναι ότι από χθες μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις ο Θανάσης Μαργαρίτης, που είχε ένα μικροτραυματισμό στο προηγούμενο ματς στην Καστοριά, αλλά και ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε για μέρες από ίωση.

Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι από Δευτέρα θα μπορέσουν να επανέλθουν στις νίκες και να συνεχίσουν ακόμη καλύτερα, ξεφεύγοντας και τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα φάνηκε και στη χθεσινή συγκέντρωση των παικτών σε παράθεση δείπνου από φίλους της ομάδας.

Έως το τέλος του α’ γύρου υπάρχουν τρία παιχνίδια και μετά τον Α.Ο. Χανιώτη στην 12η αγωνιστική (Σάββατο 4/2/23) οι ερυθρόλευκοι είναι πάλι γηπεδούχοι, υποδεχόμενοι τον Μακεδονικό Φούφα, ενώ στην 13η αγωνιστική (Τετάρτη 8/2/23) είναι το ματς ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς-Ολυμπιακός Βόλου.

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου, που ξεκίνησε με την απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος έπαιξε ήδη σε δύο ματς, και του επιθετικού Νίκου Ντινόπουλου, θα συνεχιστεί, καθώς η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων δύο είναι Βολιώτες, περιμένοντας και την άφιξη στο Βόλο ενός Ισπανού επιθετικού, αλλά και τον δανεισμό ενός μέσου από την ΑΕΛ.

Αντωνίου από Λάρισα ο διαιτητής

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Χανιώτης τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 15:00 στο γήπεδο της Νεάπολης, θα διευθύνει ο Γιώργος Αντωνίου από την Λάρισα.

Ο Αντωνίου είναι δεύτερη χρονιά στη Γ’ Εθνική και πέρσι σφύριξε 6 ματς, μεταξύ των οποίων τα Δήμητρα Ευξεινούπολης-Ατρόμητος Παλαμά 1-0 και Θησέας Αγριάς-Εθνικός Ν.Κ. 1-0, ενώ φέτος ήταν διαιτητής σε δύο ματς στη Φήκη Τρικάλων.

Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Νάκας και Δημήτρης Μίχος επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μάνθος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Τέταρτο ματς ο Τσίντζας

Το τέταρτο φετινό ματς Γ’ Εθνικής θα διευθύνει την Κυριακή ο Βολιώτης διαιτητής Κώστας Τσίντζας, που θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην Ελασσόνα , όπου σφύριξε και το ματς με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης (0-1).

Αναλυτικά οι διαιτησίες στην 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, (15:00) είναι:

Μακεδονικός Φούφα-Πιερικός: Δήμος Τζάμος (Καστοριάς), Χρ. Σιδερίδης, Λαζ. Δημητριάδης (Καστοριάς)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Κοζάνη: Γιώργος Κόκκινος (Χαλκιδικής), Ηλ. Κώστογλου, Σ. Λέσι (Χαλκιδικής)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Καστοριά: Φώτης Τζίκας (Μακεδονίας), Ν. Τυριακίδης, Ν. Μάτσιας (Μακεδονίας)

ΠΟ Ελασσόνας-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Κώστας Τσίντζας (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Ηλ. Κίττος, Κ. Τασιόπουλος (ΕΠΣΘ)

ΑΕΠ Κοζάνης-Δωτιέας Αγιάς: Λουκάς Ρηγόπουλος (Ημαθίας), Π. Ζουρνατζίδης, Κ. Μουρατίδης (Ημαθίας)

Σβορώνος-Εδεσσαϊκός: Θωμάς Μπουρουζίκας (Λάρισας), Θ. Βαλιώτης , Δ, Κουτούμπας (Λάρισας)

Δευτέρα 30/1

Ολυμπιακός Βόλου-Α.Ο. Χανιώτης: Γιώργος Αντωνίου, Χρήστος Νάκας, Δημήτρης Μίχος (Λάρισας).

*Στον 3ο όμιλο στο ματς Τρίκαλα-Βύζας παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βολιώτης Γ. Παγωνόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου